Nokia PureBook: Η είσοδος του brand στην αγορά των laptop

Nokia Purebook, Nokia PureBook: Η είσοδος του brand στην αγορά των laptop

To Nokia brand φαίνεται να είναι έτοιμο να εισέλθει και στην αγορά των laptop, με το επερχόμενο Nokia PureBook. Μέχρι σήμερα υπήρχαν αρκετές φήμες περί ύπαρξης ενός laptop με το γνωστό brand, όμως ποτέ δεν είδαμε κάτι επίσημα και έτσι οι φήμες σταδιακά έσβησαν.

Η εταιρεία Flipkart, η οποία έχει τα δικαιώματα για τα προϊόντα του brand εκτός των smartphone στην Ινδία, ανέβασε μία νέα σελίδα όπου μας προετοιμάζει για την έλευση του πρώτου laptop της Nokia. Δυστυχώς δε δόθηκε καμία επιπλέον πληροφορία για το προϊόν, πέραν του ότι θα είναι ελαφρύ, δυνατό και συναρπαστικό.

Nokia Purebook, Nokia PureBook: Η είσοδος του brand στην αγορά των laptop

Να θυμίσουμε πως η Nokia είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν netbook με την ονομασία Nokia Booklet 3G. Επιπλέον, η εταιρεία είχε προσπαθήσει την τύχη της και στα υβριδικά tablet-laptop το 2013, με την κυκλοφορία του Lumia 2520 με Windows RT, το οποίο, όπως και η ίδια η πλατφόρμα, πέθανε σχετικά νωρίς.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα δούμε το Nokia PureBook εκτός Ινδίας και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει, όμως αφού υπάρχει το teaser είναι σίγουρο πως θα έχουμε νεότερα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Καλή αρχή λοιπόν!!

Konstantinos

Ενδιαφέρον, παίζει να βγάλει laptop βασισμένα στο καινούργιο σασί της Intel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.