Packard Bell Maestro 240W: Απόλαυση 24 ιντσών

Η Packard Bell, μία από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, διαθέτει στην ελληνική αγορά μέσω των καταστημάτων Κωτσόβολος και Electroworld τη Maestro 240W, μια νέα οθόνη TFT LCD wide 24 ιντσών. Το νέο monitor αναλαμβάνει την αναπαραγωγή 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων με χρόνο απόκρισης gray-to-gray τα 5ms, λόγο αντίθεσης 2000:1 και φωτεινότητα 500 cd/m² ενώ τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά της ηχεία με ενισχυτή και απόδοση RMS 2W, εξασφαλίζουν κρυστάλλινη πιστότητα στην απόδοση του ήχου.

Στα λοιπά της τεχνικά χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται η συμβατότητας της με το πρωτόκολλο HDCP (High-bandwidth Digital Copy Protection) το οποίο ουσιαστικά χρησιμοποιείται μέσω των συνδέσεων DVI και HDMI προκειμένου να αποτρέψει την παράνομη αντιγραφή πνευματικά κατοχυρωμένου υλικού καθώς και 2 θύρες VGA και 1 DVI οι οποίες παρέχουν την δυνατότητα αναπαραγωγής ψηφιακών αρχείων πολυμέσων από εξωτερικές πηγές και εξασφαλίζουν κρυστάλλινη ευκρίνεια και πιστότητα στα χρώματα είτε πρόκειται για προβολή DVD σε HD, είτε για τρισδιάστατα παιχνίδια.

Τέλος η αρμονική συνύπαρξη του γυαλιστερού μαύρου πλαισίου και της ασημένιας βάσης, καθιστά την Maestro 240W ιδανική για χρήση τόσο σε οικιακό περιβάλλον όσο και σε περιβάλλον γραφείου.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Η Maestro 240W διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electroworld και η τιμή του ξεκινά από 499 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%).

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2009 15:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.