Pro Display XDR: Η Apple προειδοποεί ότι δεν επιτρέπεται να την καθαρίσεις με third-party πανάκι

, Pro Display XDR: Η Apple προειδοποεί ότι δεν επιτρέπεται να την καθαρίσεις με third-party πανάκι

Το Pro Display XDR της Apple είναι διαθέσιμο για παραγγελία από εχθές, σήμερα όμως η Apple δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο το οποίο καθοδηγεί τον χρήστη για το πως να καθαρίσει την οθόνη κόστους $4.999. Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πανάκι που υπάρχει μέσα στο πακέτο αγοράς του Pro Display XDR το οποίο παρέχει η Apple για τον καθαρισμό του display.

Τα βήματα για τον καθαρισμό της απλής έκδοσης με το Standard Glass είναι απλά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε “clean, dry microfiber πανάκι”, για να καθαρίσετε το γυαλί από την σκόνη. Σύμφωνα με την Apple, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο νερό για καλύτερο καθαρισμό, δεν συνιστάται όμως η χρήση ακετόνης.

Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα για όποιον επιλέξει να αγοράσει την έκδοση Nano-texture glass αφού η Apple λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποτέ κάποιον third-party πανάκι για τον καθαρισμό του γυαλιού. Σε αυτήν την περίπτωση απαγορεύεται και η χρήση νερού ή κάποιου άλλου είδους υγρού. Αυτό πιθανόν συμβαίνει λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την δημιουργία του Nano-texture glass, το οποίο προσφέρει χαμηλότερη ανακλαστικότητα και λιγότερη αντανάκλαση.

Οδηγίες υπάρχουν ακόμη και για να καθαρίσετε το πανάκι:
  1. Πλύνεται στο χέρι το πανάκι με σαπούνι και νερό.
  2. Ξεπλύνετε καλά.
  3. Αφήστε το πανάκι να στεγνώσει για τουλάχιστον 24 ώρες.

Αν χαθεί το πανάκι τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην Apple για την αντικατάσταση του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JR

Καθαρισμός μόνο με το αυθεντικό πανάκι με το σήμα του μήλου πάνω που θα πουληθεί στην προνομιακή τιμή των 199 ευρώ.

Greg

Φαντάζομαι πως το νερό και το σαπούνι θα πρέπει να είναι και αυτά τις Apple… Εντάξει νομίζω ότι η Apple το τερμάτισε!!! Θα μπορούσε απλά να πει τι είδους πανάκια επιτρέπονται και ποια να αποφεύγονται, αλλά όχι θέλουν να κάνουν Marketing ακόμα και με τα πανάκια για να πείσουν τον κόσμο ότι η Apple είναι κάτι το σπέσιαλ, κάτι το εξωτικό… που αν σταματήσουν οι Κινέζοι, οι Κορεάτες και οι Ιάπωνες να τους πουλάνε κάμερες, οθόνες, μπαταρίες, πλακέτες κλπ εξαρτήματα δεν θα μπορεί η Apple ούτε μπρελόκ να φτιάξει.

Τ

Πάρε εσυ μια Pro Display XDR και καθάρισε την με ότι πανάκι Θες όμως αν φύγει η ελεοφοβική επίστρωση ή η ματ επίστρωση και γεμίσει γραντζουνιές μην κράξεις την Apple μετά, αυτή σε προειδοποίησε.

Greg

Να διαβάζεις ξέρεις ή οι παρωπίδες της Apple σε εμποδίζουν να διαβάσεις ??? γράφω -> (Θα μπορούσε απλά να πει τι είδους πανάκια επιτρέπονται και ποια να αποφεύγονται) πόσο ποιο ξεκάθαρα πρέπει να το γράψω για να το καταλάβεις ???

Τ

Εσυ μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις η Apple λέει να προτιμάμε το πανάκι που περιέχεται στην συσκευασία αλλά μπορούμε να χρησιμοποιούμε και αλλά microfiber πανάκια στην standard glass οθόνη.Στην nano texture glass έκδοση πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο της Apple. Λέει ποια επιτρέπονται και ποια όχι.

Νικος

Καλα τα λες

panagiotis v.

ΧΑΧΑΧΑ δεν υπαρχουν οι τυποι εκει στην απλ…

Κινητομανής®

Χαχαχα α, ρε Apple, τάισε μπαρούφες αβέρτα τα 🐑🐑🐑🐑

giorgosgek

χαχαχαχαχαχαχ

Chris_BMW

Χα χα χα και μου χου χου …

Δείτε κανένα unboxing οθόνης – βάσης στο YouTube να καταλάβετε ποιότητα και μηχανική και αφήστε τα γελάκια ..

Konstantinos

Εκπληκτική οθόνη όντος…και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποιότητα της σε σχέση με την αντίστοιχη Sony που έχει 54.000 και κάνει εύκολα burn in! Πιστεύω για κάποιον που χρειάζεται τέτοιου είδους οθόνη είναι value for money!…λογικό είναι να θέλει ειδικό καθαρισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.