Purebook X14: Το εξαιρετικά ελαφρύ Nokia laptop με τιμή 670 ευρώ [Ινδία]

Purebook X14, Purebook X14: Το εξαιρετικά ελαφρύ Nokia laptop με τιμή 670 ευρώ [Ινδία]

Η εταιρεία Flipkart παρουσίασε το Nokia Purebook X14 laptop, το οποίο έρχεται με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και τιμή 670 ευρώ. Το πρώτο laptop του Nokia brand έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5 10210U και onboard GPU UHD 620, οπότε καταλαβαίνουμε ότι απευθύνεται σε χρήστες χωρίς τρομερές απαιτήσεις.

Από την άλλη, το Nokia Purebook X14 έρχεται με IPS LCD οθόνη 14 ιντσών και ανάλυση FHD, ενώ έχει μικρά bezel περιμετρικά, αλλά μεγαλύτερα στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης. Τα bezel στο πάνω μέρος επιτρέπουν την ενσωμάτωση HD IR κάμερας με υποστήριξη Windows Hello για ασφαλές κλείδωμα του laptop σας.

Purebook X14, Purebook X14: Το εξαιρετικά ελαφρύ Nokia laptop με τιμή 670 ευρώ [Ινδία]

To πληκτρολόγιο του Nokia Purebook X14 είναι πλήρως φωτιζόμενο και προσφέρει key travel 1,4 χιλιοστών. Στο εσωτερικό του laptop βλέπουμε 8GB DDR4 μνήμης RAM και 512GB NVMe SSD χώρου. Επιπλέον, υπάρχουν δύο θύρες USB 3.1, μία θύρα USB 2.0 και μία Type-C. Μαζί βλέπουμε ένα HDMI πλήρους μεγέθους, καθώς και θύρες ethernet και ακουστικών.

Η μπαταρία του ανέρχεται στα 46,7WHr, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι μπορεί να προσφέρει έως και 8 ώρες συνεχής χρήσης, ενώ έρχεται και με γρήγορο φορτιστή 65W. Στο λειτουργικό, βλέπουμε την έκδοση Windows 10 Home Plus. Από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του laptop είναι το εξαιρετικά μικρό βάρος του 1,1 κιλού, ενώ η κατασκευή του είναι από magnesium-aluminum alloy.

Το Nokia Purebook X14 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ινδίας στις 18 Δεκεμβρίου με τιμή περίπου 670 ευρώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλαος

Κρίμα που δεν έχει επεξεργαστή 11ης γενιάς Tiger Lake…

Ovelix

670€ για ένα LapTop με δυνατότητες που βρίσκεις σε άλλες μάρκες με 400€-500€ και με 15+ οθόνη. Την είδε κάπως η Nokia ή μου φαίνεται ??? Τα ίδια έλεγα και την άνοιξη για τα LapTop τις Huawei που τα έδινε στα 700€ και το καλοκαίρι μετά τα έδινε κάτω από τα 600€.

Last edited 3 years πριν by Ovelix
Jonathan

Εγώ περίμενα να βγάλει chromebook 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.