Redmi G: Επίσημα το πρώτο gaming laptop της εταιρείας με τιμή περίπου 610 ευρώ [Κίνα]

, Redmi G: Επίσημα το πρώτο gaming laptop της εταιρείας με τιμή περίπου 610 ευρώ [Κίνα]

Όπως περιμέναμε, η Redmi ανακοίνωσε το πρώτο της gaming laptop, με τιμή εκκίνησης στα περίπου 610 ευρώ. Δυστυχώς προς το παρόν το Redmi G θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, ενώ δε γνωρίζουμε σε τι τιμή θα έρθει, αν έρθει, στην Ευρώπη.

Το Redmi G έρχεται με οθόνη 16,1 ιντσών, ανάλυσης FHD με κάλυψη 100% της χρωματικής γκάμας sRGB, ενώ μπορεί να φτάσει έως και τα 144Hz ρυθμού ανανέωσης. Η οθόνη έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά και στο πάνω μέρος, ενώ κάτω βλέπουμε αρκετά μεγαλύτερο bezel. Το σασί του Redmi G είναι αρκετά λεπτό για gaming laptop, ενώ όπως είχαμε δει και στο teaser έχει αυστηρές γωνίες, ενώ προσφέρει και αρκετά μεγάλο touchpad στο κάτω μέρος.

Η έκδοση των περίπου 610 ευρώ έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i5-10200H, Nvidia GTX 1650 Ti και οθόνη 60Hz, με την έκδοση των περίπου 705 ευρώ να προσφέρει i5-10300H, GTX 1650 Ti και 144Hz οθόνη. Η κορυφαία έκδοση των περίπου 805 ευρώ έρχεται με επεξεργαστή i7-10750H, GTX 1650 Ti και οθόνη 144Hz. Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες σχετικά με τις μνήμες RAM των μοντέλων, καθώς μόνο τα παραπάνω περιλαμβάνει η ανακοίνωση στο Weibo.

, Redmi G: Επίσημα το πρώτο gaming laptop της εταιρείας με τιμή περίπου 610 ευρώ [Κίνα]

Το σύστημα ψύξης του Redmi G είναι αρκετά εντυπωσιακό, συνδυάζοντας δύο ανεμιστηράκια και τρία ξεχωριστά heatpipes. Όμως, με τη μικρή μπαταρία των μόλις 55Wh, η εταιρεία υπόσχεται μόλις 5.5 ώρες για ελαφριές εργασίες και browsing. Το Redmi G θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Κίνα στις 17 Αυγούστου, με τις προπαραγγελίες να είναι ήδη ανοιχτές για τους ενδιαφερόμενους.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Εντάξει χωρίς να θέλω να βγάλω Super ένα LapTop που το μόνο που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι απλώς νούμερα αφού δεν μάθαμε τίποτα για την μητρική που είναι το Α’ και το Ω σε ένα υπολογιστή και LapTop αλλά βλέποντας την τιμή ζηλεύω, γιατί έχω εδώ και 10-15 μέρες που ψάχνομαι να πάρω καινούριο LapTop με τιμή 600€-800€ και αυτά που βρίσκω στην Ελληνική αγορά και στα καταστήματα είναι LapTop 2ετίας-3ετίας και καινούρια LapTop 2019′-20′ με επεξεργαστές και κάρτες γραφικών 3ετίας-5ετίας με αποτέλεσμα να μην παίρνω απόφαση να αγοράσω κάποιο αφού σε σχέση με το 5ετίας LapTop που έχω και που είχα πάρει με 630€ το 2015′ το να δώσω 600€-800€ σήμερα για καινούριο με αυτά που φοράνε μόνο αναβάθμιση δεν είναι… 8GB RAM DDR4 έχω αυτά έχουν και σήμερα, Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στα 2GB έχω τόσο έχουν και σήμερα, στο LapTop μου φοράω SSD Samusng EVO850 250GB και στην αγορά φοράνε άγνωστο SSD στα 250GB, δηλαδή το 5ετίας LapTop μου σε σχέση με τα σημερινά LapTop των 600€-800€ έχει λίγο χειρότερο επεξεργαστή και οθόνη στα 720p αλλά και πάλι την θεωρείς τόση μεγάλη αναβάθμιση ώστε να σκάσεις 600€-800€ για καινούριο LapTop και να πετάξεις αυτό που έχεις ??? (υγ.… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

Αν και δεν δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη αγορα τα τελευταια χρονια, με εκπλησσει ιδιαιτερα η παρατηρηση σου…Εν τελει βρηκες καποιο στα 600-800 που να θεωρεις αξιο αγορας?

GREG

Όχι… γιαυτό και δεν έχω αγοράσει ακόμα, θέλω να αναβαθμιστώ σε σχέση με το LapTop που έχω σήμερα και συγκρίνω το 5ετίας LapTop μου των 630€ με τα σημερινά LapTop των 600€-800€ και δεν βρίσκω τέτοιες διαφορές ώστε να πω ναι, θα πετάξω το παλιό LapTop μου, θα δώσω 600€-800€ για καινούριο αλλά θα αναβαθμιστώ. Σκέφτηκα σε μια φάση να πάω να δώσω 1000+ ευρώ και να πάρω ένα LapTop Dell αλλά μετά λέω, κάνω εντελώς βασική χρήση και δεν παίζω Games στο LapTop, θα είναι σαν να αγοράσω αγωνιστική Lamborghini για να πηγαίνω SuperMarket, ναι θα πηγαίνω αλλά είναι εντελώς ανούσιο και σπατάλη χρημάτων.

Dem

Με τόσο μικρό πάχος θα πέσει πολύ υπερθέρμανση και throtting. Gaming laptop χωρίς βαρβάτο σύστημα ψύξης δεν είναι gaming laptop

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.