Τα νέα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini κυκλοφορούν Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου

https://www.youtube.com/watch?v=b3VcGKv9Cfw

Η Apple παρουσίασε τη νέα γενιά MacBook Air, Mac mini και MacBook Pro που ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή M1, τον πρώτο επεξεργαστή για υπολογιστές Mac που σχεδίασε η ίδια. Τα νέα μοντέλα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini θα είναι διαθέσιμα από 17 Νοεμβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο.

, Τα νέα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini κυκλοφορούν Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου

MacBook Air

Το MacBook Air είναι το notebook 13-ιντσών με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Χάρη στον επεξεργαστή M1, το MacBook Air κάνει τα πάντα ακόμα ταχύτερα, από την επεξεργασία οικογενειακών φωτογραφιών έως την επεξεργασία και εξαγωγή video. Η ισχυρή CPU 8-πυρήνων προσφέρει μέχρι και 3,5x φορές καλύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Με GPU έως και 8-πυρήνων τα γραφικά είναι έως και 5x φορές γρηγορότερα. Με αυτόν τον τρόπο οι τίτλοι παιχνιδιών τελευταίας γενιάς, με έντονα γραφικά «τρέχουν» σε σημαντικά υψηλότερους ρυθμούς καρέ. Οι εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιούν δυνατότητες που βασίζονται σε μηχανική εκμάθηση, όπως η αναγνώριση προσώπου ή η ανίχνευση αντικειμένων μπορούν να το κάνουν σε ελάχιστο χρόνο. Η προεπισκόπηση τεράστιων εικόνων ή η εισαγωγή μεγάλων αρχείων είναι ταχύτερη από ποτέ. Το MacBook Air με M1 προσφέρει πιο ισχυρό επεξεργαστή σε σχέση με το 98% των PC φορητών υπολογιστών που πωλήθηκαν τον περασμένο χρόνο.

, Τα νέα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini κυκλοφορούν Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου

MacBook Pro 13

Το MacBook Pro 13-ιντσών είναι ο δημοφιλέστερος επαγγελματικός, φορητός υπολογιστής της Apple. Οι μαθητές το χρησιμοποιούν ως ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο και οι επαγγελματίες, ώστε να διοχετεύουν αποτελεσματικά τη δημιουργικότητά τους. Ο επεξεργαστής M1 και το λειτουργικό Big Sur καθιστούν το MacBook Pro 13-ιντσών ακόμα πιο ισχυρό και ακόμη πιο επαγγελματικό. Η CPU 8-πυρήνων συνδυάζεται με το ενεργό σύστημα ψύξης του MacBook Pro, παρέχοντας έως και 2,8x μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το MacBook Pro αλλάζει τα δεδομένα στον προγραμματισμό, την επεξεργασία video, καθώς και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Η GPU 8-πυρήνων είναι έως και 5x φορές γρηγορότερη, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαμβάνει εξαιρετικά ομαλή απόδοση γραφικών, όταν σχεδιάζει είτε ένα παιχνίδι με έντονα γραφικά, είτε ένα νέο προϊόν. Χάρη στον επεξεργαστή M1, το MacBook Pro 13-ιντσών είναι έως και 3x πιο γρήγορο από έναν φορητό Windows υπολογιστή στην κατηγορία του. Το MacBook Pro είναι πλέον ο γρηγορότερος επαγγελματικός, φορητός υπολογιστής στον κόσμο. Παράλληλα, προσφέρει έως και 17 ώρες ασύρματης περιήγησης στο διαδίκτυο, καθώς και μέχρι 20 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Το MacBook Pro προσφέρει τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας σε Mac.

, Τα νέα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini κυκλοφορούν Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου

Mac mini

Το Mac mini είναι ο πιο ευέλικτος υπολογιστής της Apple και τώρα με τον επεξεργαστή M1 διαθέτει εκπληκτική απόδοση, καθώς και απίστευτα νέα χαρακτηριστικά σε μια εξαιρετικά συμπαγή σχεδίαση. Ο επεξεργαστής M1 παρέχει έως και 3x ταχύτερη απόδοση από την προηγούμενη γενιά, επιταχύνοντας εντυπωσιακά ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες, από τη συλλογή εκατομμυρίων γραμμών κώδικα έως τη δημιουργία τεράστιων μουσικών έργων. Η GPU 8-πυρήνων προσφέρει εντυπωσιακή αύξηση της απόδοσης των γραφικών κατά έως και 6x φορές, επιτρέποντας στο Mac mini να χειριστεί με ευκολία εργασίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις, όπως μία 3D σύνθεση. Ο φόρτος εργασίας μηχανικής εκμάθησης κάνει επίσης ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός με έως και 15x φορές ταχύτερη απόδοση, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. To νέο Mac mini φέρνει μεγάλες αλλαγές σε ένα αγαπημένο και εξαιρετικά βολικό design.

Με την αγορά κάθε νέας Apple συσκευής ο χρήστης λαμβάνει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Apple TV (4,99 €/ μήνα μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου. Μία συνδρομή ανά ομάδα Οικογενειακής Κοινής Χρήσης. Η προσφορά ισχύει για 3 μήνες μετά από την ενεργοποίηση συσκευής που πληροί τις προϋποθέσεις, από 1η Νοεμβρίου 2019 και εφεξής. Το συνδρομητικό πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα έως ότου ακυρωθεί.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιωργος

γεια σασ, ισχ΄θει για διαθεσιμοτητα 17/11?

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαθεσιμότητα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία διάθεσης στην Ελλάδα.

Νικόλας

Καλησπέρα,
Γνωρίζουμε κάτι νεότερο για την ημερομηνία δίαθεσης;

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, υποτίθεται ότι από 17 Νοεμβρίου θα ξεκινούσε η διάθεση. Έλαβα και άλλα μηνύματα που λένε ακριβώς το ίδιο, ότι τρέχουν παραγγείλει και ακόμα τίποτα. Θα προσπαθήσω να μάθω.

Dimitris

Υπάρχει κάποιο νεότερο? Παντού γραφει αναμένεται σύντομα, φαντάζομαι το 17/11 δεν ίσχυε για πουθενά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.