Γυναίκα από τα ’90s εξηγεί τι είναι ο υπολογιστής [video]

Σας έχει τύχει να προσπαθήσετε να εξηγήσετε κάτι “τεχνολογικό” σε φίλους ή γνωστούς που ζητάνε τη βοήθειά σας και να μην μπορείτε; Εδώ δεν έχουμε ακριβώς αυτό, αλλά την προσπάθεια παρουσιάστριας επιμορφωτικής εκπομπής από τη δεκαετία του ’90 να εξηγεί με δικά της λόγια τι είναι υπολογιστής. Τα παραδείγματα που δίνει είναι καταπληκτικά! Δείτε το βίντεο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Μαΐου 2013 7:29

Σχόλια

  • "And what happens when you press the wrong button ?? - doesn't blow up !!!" (0:35 - 0:37) Χαχαχαχα καλοοοοο .... :P

  • Γελασα πολλες φορες αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν μπορουμε να βρεθουμε στο επιπεδο που ειμαστε τωρα χωρις να περασουμε πρωτα απο αυτο.

  • dos 6 ε.. χχμμ 1993 αν θυμάμαι καλά.. Με αυτά κάποτε έπαιζα.. (ήταν 1991 ms dos 4 win 3.00 στον 286 μου)

  • Ααα είναι η γνωστή Kim Kommando που έγινε γνωστή γράφοντας συμβουλές για τα pc σε μια στήλη σε εφημερίδα στην Αμερική και αργότερα έβγαλε πολλά χρήματα με μια σειρά από βιντεοκασσέτες με μαθήματα χρήσης PC (σαν το παραπάνω βίντεο) σε μια εποχή που τα εγχειρίδια ήταν αδύνατον να κατανοηθούν από αρχάριους ενήλικες.

  • Ωραιες εποχες ... θυμαμαι πιτσιρικας που παλευα με το 486dx2 στa dos κ windows 3.1...τωρα ενα συγχρονο 4πυρηνο smartphone πρεπει να εχει καμμια 50 αρια φορες την επεξεργαστικη ισχυ του 486...!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.