Η Xiaomi ίσως εισέλθει στον χώρο των desktop υπολογιστών

Στον χώρο των desktop υπολογιστών με Windows φαίνεται πως ετοιμάζεται να εισέλθει η Xiaomi. Δύο σχέδια τέτοιων συσκευών επρόκειτο προφανώς να αποκαλυφθούν στην εκδήλωση της Xiaomi την 1η Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Jiang Zemin, του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΚΚ Κίνας.

Εν αναμονή του ορισμού νέας ημερομηνίας, δύο σχέδια υπολογιστών προβλήθηκαν σε ομάδα επιλεγμένων ατόμων και φωτογραφίες τους διέρρευσαν στο Weibo.

Το Xiaomi Host Mini PC φαίνεται να έχει μικρού μεγέθους (SFF) σχεδιασμό και φαίνεται να έχει απλώς εγκατεστημένο ένα τροφοδοτικό XM22AL5X 100W. Το υπόλοιπο κουτί δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται να περιλαμβάνει υποστήριξη για GPU χαμηλού προφίλ, μισού ύψους έως και διπλής υποδοχής σε μητρική πλακέτα Mini-ITX. Η θήκη έχει επίσης μια προσαρμοσμένη πλάκα στο πίσω μέρος με το πλήκτρο των windows και το συνδυασμό πλήκτρων “M” να απεικονίζεται σε αυτό.

To άλλο σύστημα είναι ένας μίνι υπολογιστής σαν το Mac Mini και το Intel NUC. Προφανώς, θα τρέχει μια MD Ryzen 7 6800H APU – ένα τσιπ 45 W με Radeon 680M RDNA2 iGPU, μνήμη 16 GB και 512 GB SSD. Η τιμή του φημολογείται ότι είναι 3999 CNY ή περίπου 570 $.

Επεξεργάστηκε την 5 Δεκεμβρίου 2022 9:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.