Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version: Με 10th Gen Intel i7, 16GB RAM και 1TB SSD

Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version, Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version: Με 10th Gen Intel i7, 16GB RAM και 1TB SSD

Η κινέζικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε μία ανανεωμένη έκδοση του Mi Notebook Pro, η οποία ονομάζεται Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version και εξωτερικά τουλάχιστον δεν έχει καμία διαφορά με τον πρόγονο του.

Σχεδιασμός

Το Notebook Pro Enhanced Version έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό με το λογότυπο της εταιρείας στο κάτω bezel της οθόνης, ακριβώς όπως και το προηγούμενο μοντέλο. Έχει μία σκούρα γκρι απόχρωση, μεταλλικό σώμα, πάχος 19,9 χιλιοστά και βάρος 2 κιλά.

Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version, Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version: Με 10th Gen Intel i7, 16GB RAM και 1TB SSD

Επιπλέον, το laptop διαθέτει σύστημα ψύξης δύο ανεμιστήρων με σωλήνες απαγωγής της θερμότητας, που προσφέρουν ακόμη καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας του φορητού υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά

Το Notebook Pro Enhanced Version έχει 15,6 ίντσες 1080p Full HD IPS οθόνη με εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων 100% sRGB. Στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή θα βρούμε την GeForce MX250 και τον 10th Gen Intel i7-10510U χρονισμένο στα 4,9GHz. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 16GB dual-channel DDR4 2666MHz μνήμη RAM και 256GB, 512GB ή 1TB SSD.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, το Notebook Pro Enhanced Version έχει δύο USB 3.0, μία USB 2.0, θύρα Ethernet, HDMI, κλασική θύρα ακουστικών και 3 σε 1 αναγνώστη καρτών. Ο νεότερος φορητός υπολογιστής της Xiaomi τρέχει Windows 10.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version θα γίνει διαθέσιμο την 1η Νοεμβρίου και η τιμή της μεγαλύτερης έκδοσης με τον 1TB SSD είναι 6.999 yuan ή περίπου 890 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
CX

Ε όχι 890€ για κινέζικα λαπτοπ. Έλεος…

I am

Με αυτά τα σπεκς πρέπει να δώσεις 1300

Alex

Αν δεν έχεις Macbook ή Surface, όλα τα άλλα είναι “κινέζικα”. Εγώ πάντως που είχα πάρει πριν 3 χρόνια το κινέζικο Lenovo Y700 (Gaming Laptop) με 850€ δεν μπορούσα να βρω στα ίδια χρήματα κάτι καλύτερο.

Hellas_Power

Ελα ! Λεφτα υπαρχουν ! 😉

JR

Δώσε 3000 ευρώ για το macbook καλύτερα που είναι ευκαιρία. Έχει και 2 αυτοκόλλητα Apple στην συσκευασία για να τα κολλήσεις πίσω στο Smart και να κάνεις και εφέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.