Xiaomi Mi Notebook Pro: Επίσημα με Intel Core i7 και τιμή 815 ευρώ

Xiaomi Mi Notebook Pro official, Xiaomi Mi Notebook Pro: Επίσημα με Intel Core i7 και τιμή 815 ευρώ

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα τα νέα της smartphones, Xiaomi Mi Mix 2 και Xiaomi Mi Note 3, αλλά δεν είναι οι μόνες συσκευές της εταιρείας. Έκανε επίσημο και το Xiaomi Mi Notebook Pro. Σε αντίθεση με τα Air notebooks, που επικεντρώνονται στη φορητότητα, το Pro είναι μια δυνατή συσκευή.

Παράλληλα το 15.6 ιντσών Xiaomi Mi Notebook Pro είναι μια compact συσκευή με αρκετά λεπτά bezels, που το κάνουν ένα από τα πιο μικρά laptops στην κατηγορία των 16.6 ιντσών. Έχει κατασκευή από κράμα μαγνησίου και ζυγίζει 1.95 κιλά.

Xiaomi Mi Notebook Pro official, Xiaomi Mi Notebook Pro: Επίσημα με Intel Core i7 και τιμή 815 ευρώ

Tο laptop έρχεται με επιλογή για 8th gen Intel Core επεξεργαστή, η βασική έκδοση έχει Core i5 8250U (dual-core), αλλά μπορείς να ανέβεις έως και core i7 8550U (quad-core), 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB (M.2 PCIe SSD).

Τα γραφικά για την οθόνη 1080p τα αναλαμβάνει η Nvidia GeForce MX150 GPU (2GB VRAM), η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass και διαθέτει κάλυψη φάσματος χρώματος NTSC 72%. Ένα συμμετρικό σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες ψύχει τόσο τον επεξεργαστή όσο και τη GPU.

Το Xiaomi Mi Notebook Pro έχει full-size backlit keyboard, το οποίο είναι 19% μεγαλύτερο από του MacBook Pro. Τα κουμπιά απέχουν 19.5 χιλιοστά μεταξύ τους και έχουν travel distance 1.5 χιλιοστά. Το μεγάλο touchpad κάτω από το πληκτρολόγιο κρύβει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Από άποψη συνδεσιμότητας καλύπτει τα περισσότερα από τα βασικά: 2x USB-C, 2x USB 3.0, full HDMI θύρα, SD card reader και 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Αλλά λείπουν: gigabit Ethernet, Mini DP και VGA, τα οποία μπορούν να προστεθούν με αντάπτορα. Μια από τις θύρες USB-C χρησιμοποιείται για την φόρτιση της 60Wh μπαταρίας, η οποία φτάνει στο 50% σε 35 λεπτά. Να σημειωθεί επίσης η ύπαρξη Harman Infinity ηχείων και Dolby panoramic sound για τα ακουστικά.

Xiaomi Mi Notebook Pro official, Xiaomi Mi Notebook Pro: Επίσημα με Intel Core i7 και τιμή 815 ευρώ

Η τιμή του Xiaomi Mi Notebook Pro ξεκινά από περίπου 710 ευρώ για την i5 έκδοση και 815 ευρώ για την i7.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ

Οι τιμές αυτές αφορούν την Ελλάδα;

Efkairiakos

Η οθόνη είναι και touch?

bama

Πολύ όμορφο. Αν η αυτονομία είναι καλή (έχω μια αμφιβολία εδώ) και αν υπήρχε και έκδοση με 4Κ οθόνη (δεν βλέπω στοιχεία για την ανάλυση της οθόνης) θα ήταν εξαιρετική επιλογή σε μια τιμή γύρω στα 1000. Τα Dell και τα Mac πάνε στα 2500.

ΝΙΚΟΣ

Από προδιαγραφές, εμφάνιση ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Η 4Κ οθόνη δεν είναι βασικό κριτήριο για εμένα τουλάχιστον. Στην χρήση βέβαια θα φανεί η θερμική συμπεριφορά, η αχίλλειος πτέρνα όλων των μουράτων /υπέρλεπτων laptop

alelo

Τιμες απο που εχουμε παρει? Το gearbest το εχει στα 910 euro .

Σαββας

Όπου έψαξα να το βρω το base model του αρχίζει 1132$ και το high end του (i7&16GB ram) έχει 1439$
Άρα αν είναι έτσι προτιμάω Dell XPS και με βγάζει από την δύσκολη θέση να εμπιστευτώ την δουλειά μου, δουλειά που απαιτεί καλό υπολογιστή και αξιόπιστο, την Xiaomi. Για τα κινητά δεν λέω την εμπιστεύομαι, αλλά προς το παρών παω εκεί που ξέρω ότι σίγουρα δεν θα με κρεμάσει! Οποίος το πάρει περιμένω απόψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.