Βρες το στίγμα σου πάνω στον πλανήτη γη

0

PocketLoox N100Σταματήστε να ενοχλείτε τον άμοιρο τον περιπτερά κάθε φορά που έχετε χάσει το δρόμο σας. Αποκτήστε ένα φορητό σύστημα πλοήγησης και βρείτε το δρόμο σας με άνεση και στυλ. Είναι μικρά, κομψά και ενσωματώνουν τους χάρτες αρκετών ελληνικών και ευρωπαϊκών χωρών. Τοποθετούνται εύκολα στο αυτοκίνητο ή «γλιστράνε» με ευκολία στην τσέπη σας…

Τι κάνει ένα GPS
24 άγρυπνοι δορυφόροι είναι σε τροχιά πάνω από τη γη και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σε εξυπηρετήσουν. Δεν χρειάζεται να είσαι συνδρομητής, οι υπηρεσίες είναι δωρεάν. Εσύ επιλέγεις το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σου και αφήνεις την τεχνολογία να καθοδηγήσει τα βήματά σου.

Πως λειτουργεί
Οι δορυφόροι «μιλάνε» με το φορητό σου GPS και ανταλλάσουν πληροφορίες. Μέσα στο GPS υπάρχουν προεγκατεστημένοι οι ψηφιακοί χάρτες τις πόλης σου. Οι δορυφόροι λαμβάνουν το σήμα σου και επιστρέφουν πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική σου θέση στη γη. Οι πληροφορίες αυτές σε συνεργασία με τους ψηφιακούς χάρτες, εμφανίζουν στην οθόνη του GPS την ακριβή σου θέση δίνοντάς σου πληροφορίες για την πόλη, την περιοχή και την οδό που βρίσκεσαι.

Return home
Μπορείς να ορίσεις την διεύθυνση κατοικίας σου και κάθε φορά που βρίσκεσαι μακριά από αυτή, πιέζοντας το αντίστοιχο πλήκτρο, το GPS υπολογίζει για σένα τη συντομότερη διαδρομή και σε καθοδηγεί με φωνητικές εντολές για το που θα στρίψεις κ.τ.λ.

Έξτρα πληροφορίες
Έχεις «μείνει» από βενζίνη στο αυτοκίνητο, θέλεις να βρεις το κοντινότερο εστιατόριο ή ξενοδοχείο. Τα περισσότερα GPS περιλαμβάνουν αυτές και ακόμα περισσότερες πληροφορίες και αναλόγως της θέσης που βρίσκεσαι, σου προτείνουν το κοντινότερο σημείο επιλογής.

Έχεις GPS, έχεις…
Ταχύτητα
Αυτονομία
Ακρίβεια
Έχεις μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας!

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα