Κατηγορίες εκτυπωτών

0

HP Photosmart A616Ωραίος ο ψηφιακός κόσμος όταν έρθει όμως η ώρα να δείξετε σε κάποιον εκτός γραφείου και σπιτιού τα αρχεία σας, θα πρέπει να τα έχετε μετατρέψει σε «ύλη»! Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή…

Photolab
Δημιουργήστε το δικό σας φωτογραφικό εργαστήριο στο σπίτι και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Αποκτήστε μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις φωτογραφικής εκτύπωσης και δημιουργήστε εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά τα δικά σας φωτογραφικά άλμπουμ. Η ποιότητα των φωτογραφιών σας θα είναι εξαιρετική.

Inkjet vs. Laser
Η κατηγορία εκτυπωτών inkjet απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να διατηρήσουν το κόστος κτήσης και λειτουργίας σε όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο. Οι εκτυπωτές inkjet έχουν σαν κύριο πλεονέκτημα, έναντι των εκτυπωτών laser, τη δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης με χαμηλό κόστος. Οι περισσότεροι επιτραπέζιοι εκτυπωτές σήμερα χρησιμοποιούν την τεχνολογία inkjet η λειτουργία των οποίων βασίζεται στην εκτίναξη μελανιού από ειδικά ακροφύσια. Όσο πιο μικρές είναι οι σταγόνες που βγαίνουν από τα ακροφύσια, τόσο καλύτερη η ανάλυση της εκτύπωσης.

HP Laserjet M1005 MFPΠολυμηχανήματα
Οι καθημερινές ανάγκες λειτουργίας μια επιχείρησης απαιτούν μεταξύ άλλων την εκτύπωση, την φωτοαντιγραφή και τη σάρωση διαφόρων εγγράφων, έγχρωμων και μη. Φανταστείτε όμως ένα γραφείο που να έχει πάνω του τρεις διαφορετικές συσκευές για αυτές τις εργασίες, δεν θα είναι καθόλου εργονομικό. Τη λύση για αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα πολυμηχανήματα. Πρόκειται για ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις και φαξ, σε μια συσκευή.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα