Canon EOS 450D | Κάντε τη φωτογραφία διασκέδαση

2

Canon EOS 450DΗ EOS 450D συνδυάζει ασυμβίβαστη απόδοση με ευκολία στη χρήση, σε ένα ελαφρύ και εργονομικό σώμα. Αιχμαλωτίστε τον κόσμο γύρω σας με τη βοήθεια του εξαιρετικού αισθητήρα CMOS 12,2Megapixel και τις τελευταίες τεχνολογίες Canon όπως σύστημα αυτόματης εστίασης AF 9 σημείων, ταχύτατο επεξεργαστή DIGIC III, οθόνη 3 ιντσών Live View και βάρος μόλις 470 γρ.

Ο αισθητήρας CMOS με ανάλυση 12,2Megapixel παρέχει υψηλό βαθμό λεπτομέρειας για τη δημιουργία εκτυπώσεων μεγέθους αφίσας και πρόσθετη ευελιξία κατά την κοπή των φωτογραφιών. Εξαιρετικά ευαίσθητοι στο χαμηλό φωτισμό και πρακτικά χωρίς θόρυβο, οι αισθητήρες CMOS της Canon είναι επίσης εντυπωσιακά αποδοτικοί στον τομέα της κατανάλωσης ενέργειας.

Η EOS 450D προσφέρει ταχύτητα λήψης έως 3.5 καρέ ανά δευτερόλεπτο για συνεχή λήψη έως 53 εικόνων JPEG υψηλής ανάλυσης (6 σε μορφή RAW).

Τα 9 σημεία AF είναι διασκορπισμένα σε όλο το κάδρο για την καλύτερη υποστήριξη θεμάτων εκτός κέντρου. Το κεντρικό σημείο AF είναι ένας αισθητήρας υψηλής ευαισθησίας τύπου σταυρού για γρήγορη εστίαση ακριβείας με φακούς f/2.8 ή και ταχύτερους.

Το ενσωματωμένο σύστημα καταπολέμησης της σκόνης που έχει αναπτύξει η Canon χρησιμοποιεί τρεις μεθόδους για την επίτευξη εικόνων χωρίς ατέλειες. Εξειδικευμένα υλικά μειώνουν τη δημιουργία σκόνης στο εσωτερικό της φωτογραφικής μηχανής. Η Μονάδα Αυτο-Καθαρισμού του Αισθητήρα απομακρύνει την σκόνη από τον αισθητήρα σε κάθε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της φωτογραφικής μηχανής. Οι παραμένουσες κηλίδες σκόνης καταγράφονται για την εύκολη εξάλειψη των ατελειών που προκαλούν με τη βοήθεια της εφαρμογής Digital Photo Professional.

Η εξαιρετικά φωτεινή οθόνη LCD 3.0″ παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια για τον έλεγχο της εστίασης και του καδραρίσματος, ενώ η δυνατότητα μεγέθυνσης 10x προσφέρει εκπληκτικό βαθμό λεπτομέρειας. Κατά τη φωτογράφιση από ασυνήθιστες γωνίες λήψης, η κατάσταση Άμεσης Προβολής (Live View) επιτρέπει το καδράρισμα της εικόνας από την οθόνη LCD, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής μιας μεγάλης σειράς καταστάσεων εστίασης.

Πασίγνωστος για την εξαιρετικά ακριβή ισορροπία λευκού, ο επεξεργαστής DIGIC III προσφέρει τέλεια απόδοση χρωμάτων, με εκπληκτική ακρίβεια. Η επεξεργασία των εικόνων γίνεται σε βάθος χρώματος 14-bit για ομαλότερες διαβαθμίσεις των τόνων. Ο επεξεργαστής DIGIC III λειτουργεί με απόλυτη αποδοτικότητα, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας και διατηρώντας παράλληλα ταχύτατους χρόνους απόκρισης.

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των παραμέτρων επεξεργασίας της εικόνας με προκαθορισμένα Στυλ Εικόνας (Picture Style). Οι ρυθμίσεις όπως η αντίθεση, η όξυνση και ο κορεσμός μπορούν να διαμορφωθούν είτε από την φωτογραφική μηχανή, είτε μέσω της παρεχόμενης εφαρμογής λογισμικού Picture Style Editor. Μετά τη λήψη, το λογισμικό επεξεργασίας εικόνων RAW Digital Photo Professional της Canon προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για τη διαχείριση και την επεξεργασία των εικόνων RAW.

Η EOS 450D είναι συμβατή με περισσότερους από 60 φακούς EF/EF-S, καθώς και με όλες τις μονάδες φλας της σειράς Speedlite EX.

Canon EOS 450D
Αισθητήρας CMOS 12.2 MP
Ταχύτητα συνεχούς λήψης 3.5 καρέ/δευτ.
Σύστημα Αυτόματης Εστίασης (AF) ευρείας περιοχής, 9 σημείων
Ενσωματωμένο Σύστημα Καθαρισμού EOS
Οθόνη LCD 3.0″ με λειτουργία Άμεσης Προβολής (Live View)
Επεξεργαστής DIGIC III
Μεγάλο και φωτεινό σκόπευτρο
Απόλυτος έλεγχος εικόνας
Συμπαγής σχεδιασμός και μικρό βάρος
Συμβατή με φακούς EF/EF-S και φλας EX Speedlite

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Ένας από τους φίλους μου έχει την 400d. Προσωπικά δεν ξέρω και πάρα πολλά από τέτοιου είδους φωτογραφικές αλλά μια μέρα που μου έδειχνε τις λειτουργίες της είχα εντυπωιαστεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα