Κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες και στυλ

0

Canon PowerShot A650 ISΗ Intersys ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων PowerShot. Πρόκειται για τις PowerShot A650 IS και PowerShot A720 IS με ανάλυση 12.1 και 8.0 Megapixel αντίστοιχα. Εξοπλισμένες με τεχνολογία οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας και προηγμένες δυνατότητες επιλογής υψηλών ταχυτήτων ISO, οι δύο φωτογραφικές μηχανές προσφέρουν την ιδανική λύση για απόλυτα ευκρινείς εικόνες, χωρίς ‘φλουτάρισμα’.

Μοναδικές δυνατότητες PowerShot
Με αναλύσεις στα 8.0 και 12.1 Megapixel, οι νέες PowerShot παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα δημιουργίας εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους ή επιλογής τμημάτων μιας φωτογραφίας χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας. Οι φακοί με οπτικό zoom 6x είναι αποτέλεσμα 70 χρόνων εμπειρίας της Canon στον τομέα των οπτικών, με μία σειρά κορυφαίων τεχνολογιών. Τα ασφαιρικά στοιχεία του φακού εγγυώνται εικόνες μέγιστης ευκρίνειας και σαφήνειας σε ολόκληρη την κλίμακα του zoom, ενώ το οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) τύπου μετατόπισης φακού αντιμετωπίζει τα προβλήματα ‘φλουταρίσματος’ λόγω αστάθειας της μηχανής ή κίνησης του θέματος χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας.

Επεξεργαστής DIGIC III: η κινητήρια δύναμη για εξαιρετικές φωτογραφίες
Ο επεξεργαστής DIGIC III της Canon εγγυάται άμεση απόκριση, εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και ακρίβεια στην ισορροπία λευκού, ενώ παράλληλα παρέχει μία σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για τη διευκόλυνση των φωτογράφων όλων των επιπέδων. Η Προηγμένη Τεχνολογία Μείωσης Θορύβου εξαλείφει τον κόκκο από τις εικόνες, ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες ISO. Η τεχνολογία αυτόματης εστίασης, αυτόματης έκθεσης και αυτόματης έκθεσης με φλας (AF/AE/FE) με Ανίχνευση Προσώπων αναγνωρίζει έως εννέα πρόσωπα σε μία σκηνή πριν βελτιστοποιήσει αυτόματα τις ρυθμίσεις εστίασης, έκθεσης και φλας για άψογες λήψεις.

Απόλυτη ευκρίνεια
Και οι δύο φωτογραφικές μηχανές διαθέτουν το οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας της Canon, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αρχικά για τους επαγγελματικούς φακούς EF της κορυφαίας σειράς EOS. Το οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας χρησιμοποιεί τεχνολογία μετατόπισης φακού για την αντιστάθμιση των προβλημάτων που οφείλονται στην αστάθεια της μηχανής. Ως επιπρόσθετο μέτρο αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων, η PowerShot A650 IS διαθέτει επίσης τη λειτουργία Αυτόματης Μετατόπισης ISO, ένα χαρακτηριστικό που επιλέγεται χειροκίνητα και αυξάνει την ταχύτητα ISO όσο χρειάζεται για την αποφυγή του φλουταρίσματος της εικόνας.

Απόλυτη ευελιξία
Με 19 και 21 διαφορετικές καταστάσεις λήψης, αντίστοιχα, οι φωτογραφικές μηχανές PowerShot A720 IS και η A650 IS προσφέρουν στους αρχάριους χρήστες εκπληκτικά αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Για τους πιο έμπειρους φωτογράφους, ο πλήρης χειροκίνητος έλεγχος προσφέρει άπειρες δυνατότητες για πειραματισμό. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης τη λειτουργία Τα Χρώματά Μου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή χρωματικών εφέ και βελτιώσεων κατά τη φωτογράφιση.

“Κινηματογραφικές” δυνατότητες
Με τις φωτογραφικές μηχανές PowerShot A650 IS και A720 IS οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τις αγαπημένες τους στιγμές σε ταινίες υψηλής ποιότητας με ανάλυση VGA, 30 καρέ/δευτ. και ήχο, είτε σε στάνταρ κατάσταση είτε στη νέα κατάσταση LP (Μεγάλης Διάρκειας), η οποία επιτρέπει τη δημιουργία ταινιών με το μισό μέγεθος αρχείου χωρίς συμβιβασμούς στην ανάλυση ή την ταχύτητα των καρέ.

Δείτε επίσης:
> Οι επαγγελματίες φωτογράφοι παραμένουν πιστοί στο φιλμ
> Panasonic DMC-FZ18 με οπτικό ζουμ 18x
> Sony α700

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα