Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Στηρίζει τη HumanAid

0

Germanos HumanAidΜε αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, o Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HumanAid και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλοξενίας στην Αθήνα των παιδιών του Ορφανοτροφείου των Αγίων Σαράντα, του μοναδικού ορφανοτροφείου που υποστηρίζει την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο της τριήμερης παραμονής των παιδιών, παιδίατροι, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί πραγματοποίησαν προγράμματα προληπτικού ελέγχου υγείας και ψυχολογικής υποστήριξης αντίστοιχα. Παράλληλα, με στόχο την επαγγελματική κατάρτιση των εκπαιδευτικών του Ορφανοτροφείου διοργανώθηκαν σεμινάρια ψυχοεκπαίδευσης από έμπειρους επιστήμονες στον τομέα της ψυχολογίας.

Η φιλοξενία των παιδιών και των εκπαιδευτών τους ολοκληρώθηκε με μια σειρά από ψυχαγωγικές δραστηριότητες που περιλάμβαναν μεταξύ άλλων και διοργάνωση παιδικής εκδήλωσης με μουσικοπαιδαγωγικό πρόγραμμα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Τεχνολογία και Περιβάλλον» και βράβευσε τα τρία καλύτερα έργα ζωγραφικής.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα