Alpha Copy/ Nokia | Αρωγός στην «Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης»

Alpha CopyΗ Alpha Copy/ Nokia, χρυσός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ, στηρίζει και ‘εκτός γηπέδου’ τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Ιουλίου σε γνωστό κέντρο. Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, για την «Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης», δημοπρατήθηκαν αντικείμενα από ολόκληρη την ιστορική διαδρομή του Παναθηναϊκού, όπως υπογεγραμμένες φανέλες παικτών, μπάλες και παπούτσια, ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Την «Παναθηναϊκή Δημοπρασία Αγάπης» υποστήριξαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, καθώς και επιφανείς πολίτες – μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού, ενώ παρευρέθησαν και τα μέλη της ομάδας ΚΑΕ ΠΑΟ.

Επί εννέα συναπτά έτη, η Alpha Copy/ Nokia στηρίζει τις δράσεις της ομάδας ΠΑΟ, ιδιαίτερα όταν αυτές αποτελούν έργα ουσίας για την κοινωνία και την στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Alpha Copy/ Nokia, ως ενεργό κοινωνικό μέλος υποστηρίζει με συνέπεια τις μακροχρόνιες δράσεις στον Αθλητισμό, τη Νεολαία και τον Πολιτισμό και συμβάλει στην ενίσχυση του αξιόλογου ανθρωπιστικού έργου της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» μέσω της ΚΑΕ ΠΑΟ.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κύριος Σταύρος Ι. Κωνσταντινίδης, δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μας εμπνέει όχι μόνο με τη μαχητικότητά και τις διακρίσεις της, αλλά και με το ανθρώπινο πρόσωπό της. Στην πρωτοβουλία αυτή, μας βρίσκει για ακόμη μια φορά συμπαραστάτες, καθώς επιβεβαιώνει ότι η επί εννέα συνεχή έτη η συνεργασία μας δεν περιορίζεται στους αγώνες για την πρωτιά και τις αθλητικές επιδόσεις, αλλά και τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Microsoft Windows 10

Γαλλία: Προειδοποιητική επιστολή στη Microsoft για κρυφές τακτικές

Οι γαλλικές αρχές έστειλαν στην Microsoft μια επίσημη προειδοποίηση να διακόψουν τη συλλογή πληροφοριών των χρηστών του λειτουργικού Windows 10. Η επιστολή αυτή αφορούσε ξεκάθαρα την τακτική της Microsoft να συλλέγει πληροφορίες για στοχευμένες διαφημίσεις και ίσως άλλους σκοπούς.

Κοινωνική ευθύνη Microsoft

Microsoft Ελλάς | Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε μετανάστες και άνεργους

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Ιουλίου στην πόλη της Ηγουμενίτσας τα εγκαίνια του Κέντρου «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft, στο οποίο άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, ούτως ώστε να ενισχύσουν τη θέση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Κοινωνική ευθύνη GERMANOS

Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Στηρίζει τη HumanAid

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, o Όμιλος Εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HumanAid και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλοξενίας στην Αθήνα των παιδιών του Ορφανοτροφείου των Αγίων Σαράντα, του μοναδικού ορφανοτροφείου που υποστηρίζει την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας.

Κοινωνική ευθύνη Oracle

Oracle | Προσφέρει το λογισμικό της στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά «το Χαμόγελο του Παιδιού», θα αξιοποιήσει τη χορηγία της Oracle σε λύσεις λογισμικού, για την αναβάθμιση της πληροφοριακής υποδομής του οργανισμού, και ειδικότερα της Εθνικής Γραμμής SOS 1056. Καθημερινά, και όλο το 24ωρο, το 1056 λαμβάνει εκατοντάδες ανώνυμες και επώνυμες κλήσεις που αφορούν, κυρίως, σε θέματα κακοποίησης παιδιών, παιδιών […]