5-7 Οκτωβρίου ενημέρωση για το ADSL στο Δήμο Νέας Μάκρης

0

ΕΕΤΤΣτο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης για την προώθηση της ευρυζωνικότητας και με κεντρικό μήνυμα «Ευρυζωνικότητα: Όπου κι αν είσαι, είσαι στο κέντρο του κόσμου», η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Μάκρης, θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδήλωση το διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 7 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία Νέας Μάκρης.

Στο περίπτερο που θα βρίσκεται στο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ευρυζωνικό Διαδίκτυο, να συνδεθούν ευρυζωνικά και να «πειραματιστούν» σε ευρυζωνικές εφαρμογές και υπηρεσίες με τη βοήθεια έμπειρου προσωπικού. Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη. Η εναρκτήρια εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος κος Λουίζος Ιορδάνης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ κος Νίκος Κουλούρης, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2007, και ώρα 19:30.

Η εκδήλωση στη Νέα Μάκρη είναι ο δεύτερος σταθμός της ΕΕΤΤ σε πόλεις εκτός της Αθήνας. Την αφετηρία αποτέλεσε η πόλη του Λουτρακίου, η οποία φιλοξένησε το περίπτερο της ΕΕΤΤ από τις 3 έως και τις 6 Αυγούστου, επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το ευρυζωνικό διαδίκτυο, όπως απέδειξε και η αυξημένη προσέλευση του κόσμου.

Οι πρωτοβουλίες της ΕΕΤΤ για την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και σε πόλεις της Περιφέρειας, εντάσσονται σε μία ευρύτερη στρατηγική εμπεριστατωμένης και συνεπούς πληροφόρησης των κατοίκων όλης της Ελλάδας για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες. Ο Αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΕΕΤΤ, κος Νίκος Κουλούρης, δήλωσε σχετικά: «Η αξία των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή των πολιτών είναι ανεκτίμητη. Μας ενδιαφέρει να ενημερώσουμε το κοινό της ελληνικής Περιφέρειας για την ύπαρξη και σωστή χρήση τους. Γι’ αυτό βρισκόμαστε κοντά τους και τους παρέχουμε τη δυνατότητα του πειραματισμού και της επιτόπου αναλυτικής ενημέρωσης. Το ενδιαφέρον του ίδιου του κοινού αποτελεί και την έμπρακτη επιβεβαίωση της πρωτοβουλίας μας».

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα