5-7 Οκτωβρίου ενημέρωση για το ADSL στο Δήμο Νέας Μάκρης

ΕΕΤΤΣτο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης για την προώθηση της ευρυζωνικότητας και με κεντρικό μήνυμα «Ευρυζωνικότητα: Όπου κι αν είσαι, είσαι στο κέντρο του κόσμου», η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Μάκρης, θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδήλωση το διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 7 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία Νέας Μάκρης.

Στο περίπτερο που θα βρίσκεται στο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ευρυζωνικό Διαδίκτυο, να συνδεθούν ευρυζωνικά και να «πειραματιστούν» σε ευρυζωνικές εφαρμογές και υπηρεσίες με τη βοήθεια έμπειρου προσωπικού. Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη. Η εναρκτήρια εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος κος Λουίζος Ιορδάνης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ κος Νίκος Κουλούρης, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2007, και ώρα 19:30.

Η εκδήλωση στη Νέα Μάκρη είναι ο δεύτερος σταθμός της ΕΕΤΤ σε πόλεις εκτός της Αθήνας. Την αφετηρία αποτέλεσε η πόλη του Λουτρακίου, η οποία φιλοξένησε το περίπτερο της ΕΕΤΤ από τις 3 έως και τις 6 Αυγούστου, επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το ευρυζωνικό διαδίκτυο, όπως απέδειξε και η αυξημένη προσέλευση του κόσμου.

Οι πρωτοβουλίες της ΕΕΤΤ για την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και σε πόλεις της Περιφέρειας, εντάσσονται σε μία ευρύτερη στρατηγική εμπεριστατωμένης και συνεπούς πληροφόρησης των κατοίκων όλης της Ελλάδας για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες. Ο Αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΕΕΤΤ, κος Νίκος Κουλούρης, δήλωσε σχετικά: «Η αξία των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή των πολιτών είναι ανεκτίμητη. Μας ενδιαφέρει να ενημερώσουμε το κοινό της ελληνικής Περιφέρειας για την ύπαρξη και σωστή χρήση τους. Γι’ αυτό βρισκόμαστε κοντά τους και τους παρέχουμε τη δυνατότητα του πειραματισμού και της επιτόπου αναλυτικής ενημέρωσης. Το ενδιαφέρον του ίδιου του κοινού αποτελεί και την έμπρακτη επιβεβαίωση της πρωτοβουλίας μας».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Instagram Facebook

Το πολύ το Instagram, τους εφήβους καταστρέφει;

Το Facebook έκανε εσωτερική έρευνα η οποία κατέδειξε τις αρνητικές συνέπειες της υπερβολικής χρήσης του Instagram.

Internet Alphabet

Alphabet Project Taara: Internet 20 Gbps με τη χρήση laser

To Project Taara της Alphabet, της μητρικής της Google, φέρνει ταχύτητες 20 Gbps στο Internet με τη χρήση laser.

Internet Tech Podcast

Tech Podcast: iPhone 13, RayBan Facebook, Google Pay, GT7, GoPro Hero10 Black [S02E01 – 16/09/2021]

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε μεταξύ άλλων για τα νέα iPhone 13, τα γυαλιά της Ray-Ban σε συνεργασία με τη Facebook και τις ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα.

Internet Facebook

Το Facebook κάνει διακρίσεις στους όρους χρήσης του

Η αποκάλυψη των ειδικών όρων χρήσης του Facebook για διάσημους και VIPs δείχνει ότι ο ψηφιακός κόσμος δεν είναι δίκαιος.