5-7 Οκτωβρίου ενημέρωση για το ADSL στο Δήμο Νέας Μάκρης

ΕΕΤΤΣτο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης για την προώθηση της ευρυζωνικότητας και με κεντρικό μήνυμα «Ευρυζωνικότητα: Όπου κι αν είσαι, είσαι στο κέντρο του κόσμου», η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Μάκρης, θα πραγματοποιήσει τριήμερη εκδήλωση το διάστημα από 5 Οκτωβρίου έως 7 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία Νέας Μάκρης.

Στο περίπτερο που θα βρίσκεται στο χώρο, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ευρυζωνικό Διαδίκτυο, να συνδεθούν ευρυζωνικά και να «πειραματιστούν» σε ευρυζωνικές εφαρμογές και υπηρεσίες με τη βοήθεια έμπειρου προσωπικού. Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη. Η εναρκτήρια εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος κος Λουίζος Ιορδάνης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ κος Νίκος Κουλούρης, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2007, και ώρα 19:30.

Η εκδήλωση στη Νέα Μάκρη είναι ο δεύτερος σταθμός της ΕΕΤΤ σε πόλεις εκτός της Αθήνας. Την αφετηρία αποτέλεσε η πόλη του Λουτρακίου, η οποία φιλοξένησε το περίπτερο της ΕΕΤΤ από τις 3 έως και τις 6 Αυγούστου, επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το ευρυζωνικό διαδίκτυο, όπως απέδειξε και η αυξημένη προσέλευση του κόσμου.

Οι πρωτοβουλίες της ΕΕΤΤ για την ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις ευρυζωνικές υπηρεσίες και σε πόλεις της Περιφέρειας, εντάσσονται σε μία ευρύτερη στρατηγική εμπεριστατωμένης και συνεπούς πληροφόρησης των κατοίκων όλης της Ελλάδας για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες. Ο Αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΕΕΤΤ, κος Νίκος Κουλούρης, δήλωσε σχετικά: «Η αξία των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή των πολιτών είναι ανεκτίμητη. Μας ενδιαφέρει να ενημερώσουμε το κοινό της ελληνικής Περιφέρειας για την ύπαρξη και σωστή χρήση τους. Γι’ αυτό βρισκόμαστε κοντά τους και τους παρέχουμε τη δυνατότητα του πειραματισμού και της επιτόπου αναλυτικής ενημέρωσης. Το ενδιαφέρον του ίδιου του κοινού αποτελεί και την έμπρακτη επιβεβαίωση της πρωτοβουλίας μας».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Tech Podcast

Tech Podcast: Εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας S01E25 – 04/03/2021

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για NASA, νέο drone DJI FPV, βραβεία “Airwards”, λογισμικό που μετατρέπει φωτογραφίες σε κινούμενες εικόνες, Verizon 5G και τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Harley Davidson.

Internet Twitter

To Twitter εγκαινιάζει νέες λειτουργίες e-commerce

Συνεχίζοντας την προσπάθειά του να δημιουργήσει εμπορικά εργαλεία στην πλατφόρμα του, το Twitter δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά.

Internet Google Google Chrome

Google: Καταργεί τα cookies για χάρη της ιδιωτικότητας των χρηστών

H Google θα σταματήσει την υποστήριξη cookies τρίτων που ανιχνέυουν τις κινήσεις των χρηστών και δεν πρόκειται να τα αντικαταστήσει με κάτι αντίστοιχο.

Internet Bitcoin

Κινέζικο bitcoin mining hub σταματά τη λειτουργία του

Ένα από τα μεγαλύτερα Bitcoin mining camps στην Κίνα ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη λειτουργία του.