Ημερίδα της ΕΕΤΤ “Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Προστασία Καταναλωτών”

, Ημερίδα της ΕΕΤΤ “Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Προστασία Καταναλωτών”Στόχος της Ημερίδας που διοργανώνει η EETT, είναι να αναδείξει το ρόλο που διαδραματίζουν οι εποπτικοί δημόσιοι φορείς, οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες και οι καταναλωτικές οργανώσεις όσον αφορά στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς επίσης και να αποτελέσει πεδίο για την ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου ανάμεσα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και την προστασία των καταναλωτών ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα θα είναι ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης. Ως ομιλητές πρόκειται να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, κ. Γιώργος Αναστασόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, κ. Γιάννης Οικονόμου και ο Αναπληρωτής του Συνηγόρου Καταναλωτή, κ. Γιώργος Δίελλας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007, στο Ξενοδοχείo Divani Caravel.

Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στην σελίδα της ΕΕΤΤ (www.eett.gr).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EETT featured

Δικαιώματα καταναλωτή για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Η ΕΕΤΤ εξέδωσε, σε συνέχεια σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στους καταναλωτές.

Internet EETT

Ίντερνετ στην Ελλάδα: 27Mbps η μέση ταχύτητα download

Το 2020, την πρώτη πανδημική χρονιά, η μέση ταχύτητα download στις σταθερές συνδέσεις Internet στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 27 Mbps.

Internet EETT

6 στους 10 Έλληνες παρακολουθούν τηλεοπτικό περιεχόμενο μέσω διαδικτυακών εφαρμογών

Η ΕΕΤΤ πραγματοποιήσε έρευνα για τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων και πραγματοποίησης κλήσεων / βιντεοκλήσεων.

Business EETT

ΕΕΤΤ: Επισκόπηση Αγορών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δημοσίευσε τα στοιχεία για το 2019 για τις αγορές των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ταχυδρομικών υπηρεσιών.