Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Πλαισίου & του iPod

Ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου ο μεγάλος διαγωνισμός “iPod in concert” που έγινε από τα καταστήματα Πλαίσιο και το πιο αγαπημένο gadget όλων των εποχών, το iPod, σε συνεργασία με τον επίσημο διανομέα προϊόντων Apple, τη Rainbow AE. Μετά από την κλήρωση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου στο κατάστημα Πλαίσιο στο The Mall, με μουσική υπούκρουση το ραδιοφωνικό σταθμό AthensDJ που εξέμπεμπε ζωντανά, τυχερή νικήτρια αναδείχτηκε η κα Χειμωνική Αικατερίνη.

Η κα Χειμωνική θα ταξιδέψει μαζί με την παρέα της και το iPod στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την sold out συναυλία των Take That, που θα πραγματοποιηθεί στην Ο2 Arena, στις 8/12, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το iPod είναι η πιο δημοφιλής οικογένεια ψηφιακών music players στον κόσμο με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια. Πρόσφατα η Apple παρουσίασε την πιο συναρπαστική σειρά προιόντων iPod με το iPod shuffle σε τέσσερα νέα χρώματα, το iPod classic με δυνατότητα αποθήκευσης 40,000 τραγουδιών, το εκπληκτικό iPod nano με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο, και το πρωτοποριακό iPod touch με το επαναστατικό περιβάλλον πολλαπλής αφής. Οι χρήστες του iPod μπορούν να επιλέξουν από ένα τεράστιο οικοσύστημα με αξεσουάρ που περιλαμβάνει πάνω από 4.000 προιόντα φταγμένα ειδικά για το iPod όπως θήκες, αξεσουάρ fitness, ηχεία κ.α.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 22:36

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.