Η LG Electronics προσφέρει οθόνες LCD στην εκπαιδευτική κοινότητα

0

Η LG συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο, προχωράει σε μια ενέργεια προσφοράς LCD οθονών με στόχο την ενίσχυση της εκπαιδευτικής προσπάθειας διαφόρων οργανισμών. Συγκεκριμένα, η LG Electronics προσφέρει οθόνες LCD στον εκπαιδευτικό οργανισμό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αλλά και στα Παιδικά Χωριά SOS, προκειμένου να συμβάλει στην ενδυνάμωση της υλικοτεχνικής τους υποδομής.

Οι οθόνες LCD της LG, αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία και το σχεδιασμό και φέρνουν την τελειότητα στην απόδοση, την αξιοπιστία και την τιμή. H ευρεία γκάμα οθονών με το ξεχωριστό design και τα κορυφαία χαρακτηριστικά όπως η απόλυτη ποιότητα εικόνας με την τεχνολογία f Engine, ο μέγιστος λόγος αντίθεσης 3000:1 και ο αστραπιαίος χρόνος απόκρισης των 2ms, θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Παράλληλα η LG Electronics αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους καταναλωτές, παρέχει εγγύηση 3 ετών on-site σε όλα της τα μοντέλα, ενώ είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει εγγύηση 0 pixel.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα