Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Nokia, κ. Anssi Vanjoki, στην Ελλάδα

0

NokiaΣτο πλαίσιο της διεξαγωγής του Final Four στην Αθήνα και της κατάκτησης του Κυπέλλου από την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Αντιπρόεδρος της Nokia, κος. Anssi Vanjoki, επισκέφθηκε την Αθήνα από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Alpha Copy Nokia, Σ.I. Κωνσταντινίδη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο κύριος Anssi Vanjoki πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων, τόσο με στελέχη της Alpha Copy Nokia, που ενημερώθηκε για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην ελληνική αγορά, όσο και με παράγοντες της διοργανώτριας αρχής του Final Four, Euroleague.

Στις συναντήσεις αυτές, ο Αντιπρόεδρος της Nokia, κύριος Anssi Vanjoki, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί και τον θεμελιωτή του τμήματος της σειράς Υπολογιστών Πολυμέσων N Series, παρουσίασε λεπτομερώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις καινοτόμες δυνατότητες των Υπολογιστών Πολυμέσων οι οποίες επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή.

Οι Υπολογιστές Πολυμέσων βοηθούν τους καταναλωτές να ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, καθώς τους παρέχουν τη δυνατότητα μιας πιο αποτελεσματικής διαχείρισης του χρόνου και της καθημερινότητάς τους, συνδυάζοντας τόσο την εργασία, όσο και τη διασκέδαση. Παράλληλα με την τεχνολογική εξέλιξη που διαθέτουν οι Υπολογιστές Πολυμέσων, έχουν ταυτιστεί με την ανθεκτικότητα, την ασφάλεια, την πρακτικότητα και τον ξεχωριστό σχεδιασμό.
Ο συνδυασμός αυτός προσδίδει αναμφισβήτητα μία υπεραξία για τον καταναλωτή, ισχυροποιώντας έτσι τη θέση της Nokia στην εγχώρια, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Ο κύριος Anssi Vanjoki υπογράμμισε τη σημαντική ανάπτυξη της αγοράς στον τομέα της τεχνολογίας, γεγονός που αποδεικνύεται και από την αύξηση του όγκου των επενδύσεων, αγγίζοντας τα 9 με 10 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2007, σε σύγκριση με τα 600 εκατομμύρια ευρώ που σημειώθηκαν το 2004.

Την αλματώδη αυτή τεχνολογική ανάπτυξη αναγνωρίζουν κι εμπιστεύονται οι πολυάριθμοι καταναλωτές των Υπολογιστών Πολυμέσων, οι λεγόμενοι «Τεχνολογικοί Πρωτοπόροι», οι οποίοι ανέρχονται σε 200 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το παράδειγμα των Τεχνολογικών Πρωτοπόρων αναμένεται να ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον κι άλλοι καταναλωτές, καθιστώντας έτσι τους Υπολογιστές Πολυμέσων μία πραγματικότητα για πολλούς κι όχι για λίγους.

Μετά το πέρας της τελετής βράβευσης, ο κύριος Anssi Vanjoki δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Euroleague που με συνέπεια κι επιτυχία συνεχίζει να υπηρετεί το θεσμό του Final Four και να την ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε να μου απονείμει αυτό το βραβείο. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω τη σπουδαιότητα της συνεργασίας με την Alpha Copy Nokia και βεβαίως με τον πρόεδρό της κύριο Σ. Ι. Κωνσταντινίδη που στη μακρόχρονη πορεία της σχέσης μας στέκεται άξιος συνοδοιπόρος και πολύτιμος συνεργάτης».

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα