Αποστολή | Βαρκελώνη Mobile World Congress (3GSM)

Ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών. Το techblog.gr για τρεις ολόκληρες ημέρες θα βρίσκετε εκεί που χτυπά η καρδιά της τεχνολογίας, στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, κάμερα, φωτογραφική και εγγραφέα MP3 θα χτενίσουμε τους διαδρόμους της έκθεσης και θα έχουμε καυτό ρεπορτάζ από το μέτωπο των εξελίξεων. Live blogging, techblogTV και Booth Babes θα συνοδεύσουν ολόκληρη την ερχόμενη εβδομάδα το περιεχόμενο του techblog.gr.

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2008 11:53

Σχόλια

  • Μέσω Μαδρίτης θα πάω. Αθήνα-Μαδρίτη 3 ώρες και 40 λεπτά, Μαδρίτη-Βαρκελώνη 1 ώρα και 10 λεπτά. Φτάνω εκεί 21:55 την Κυριακή και είμαι πίσω Αθήνα την Πέμπτη 16:05 το απόγευμα.

    Παύλο με την Iberia πέταξες; Δεν την έχω ξαναδοκιμάσει, είναι καλή αεροπορική εταιρεία?

  • Μια χαρά είναι η iberia απ όσο μου έχει πεί ένας φίλος που έχει πάει Βαρκελώνη. Άντε περιμένουμε ρεπορτάζ από τις νέες συσκευές.

  • h Iberia Costa ine h kaliteri.se auti aloste doulevei kai o pateras mou kai mporw na sto pw me sigouria.egw 26 xronia me Iberia petaw Madrith toulaxiston 3 fores to xrono..vgale polles foto kai na tis parousiasoume sto blog.. kala na peraseis !!

  • Θέλω να συμπληρώσω στο post ότι το ταξίδι το κάνω για λογαριασμό της εφημερίδας Ναυτεμπορική με την οποία συνεργάζομαι τα τελευταία 8 χρόνια και είμαι καλεσμένος της εταιρείας Ericsson.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.