Consumer Electronics Show 2007 – Αθήνα

, Consumer Electronics Show 2007 – ΑθήναΓια 12η χρονιά, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ Α.Ε., με την υποστήριξη δυο από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους στην Ελλάδα, των «ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ» και των «ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΥΜΠΕΡΗ», διοργανώνει την μεγαλύτερη έκθεση για τους λάτρεις του ήχου, της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας, την Consumer Electronics Show, Ήχος-Εικόνα 2007 (CES 2007).

Πρόκειται για ένα θεσμό, στο χώρο των μέσων ψυχαγωγίας ήχου και εικόνας καθώς και των επαγγελματικών συστημάτων, με βασικό άξονα την προβολή, την επαφή και την καταξίωση της μεγάλης αυτής αγοράς στο ευρύ κοινό. Ταυτόχρονα, αναδεικνύεται σε σημαντικό εμπορικό γεγονός, με στόχο την τόνωση του ενδιαφέροντος του κοινού, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Επιδίωξη, η διοργάνωση μιας Έκθεσης αντάξιας του κλάδου:
• Με πληρότητα παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσιών
• Με ουσιαστική ενημέρωση των επισκεπτών
• Με ενεργή συμμετοχή των εκθετών σε όλα τα επίπεδα
• Με ενίσχυση του εμπορικού ενδιαφέροντος
• Με υψηλών προδιαγραφών αισθητική
• Με εικόνα διοργάνωσης προσανατολισμένης στις σημερινές ανάγκες των επισκεπτών και των εκθετών

Βασικό άξονα της έκθεσης, αποτελεί η προβολή της σύγκλισης των τεχνολογιών (εικόνα, ήχος, πληροφορική, τηλεπικοινωνίες), με σκοπό να αποκτήσει η μεγάλη αυτή αγορά, τη θέση που της αρμόζει στη συνείδηση των καταναλωτών καθώς και των επαγγελματιών.

Δείτε επίσης: dte 2007.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκθέσεις Samsung Samsung Display

Samsung: Πρωτότυπο οθόνης OLED που λυγίζει και τεντώνει

Τρία νέα πρωτότυπα οθονών παρουσίασε η Samsung Display στο Display Week, ένα συνέδριο βασισμένο στην τεχνολογία οθονών, το οποίο έληξε χτες. Χαρακτηριστικό είναι το πρωτότυπο μιας OLED οθόνης, η οποία μπορεί να διπλωθεί και να τεντωθεί.

Business CES 2014 Huawei

Huawei, Αρκετά καλό το 2013, στόχος τα 80 εκατομμύρια συσκευές για το 2014

Στη συνέντευξη τύπου της Huawei στην έκθεση CES 2014 στο Las Vegas, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Colin Giles έκανε μια ανασκόπηση του 2013 και στάθηκε στη μετάβαση της εταιρείας, αναφορικά με τη στρατηγική της. Ανέφερε τη μετάβαση από μια εταιρεία που σχεδίαζε και κατασκεύαζε συσκευές σύμφωνα με το τι ζητούσαν άλλες εταιρείες, σε μια εταιρεία […]

Business CES 2014 Pebble Pebble smartwatch

Pebble Steel, Έξυπνο μεταλλικό ρολόι, κομψό και με App store

Φαίνεται πως η χρονιά που διανύουμε θα μας χαρίσει επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες αφου η εταιρεία Pebble, η οποία μετά το περσινό Pebble Smartwatch, παρουσίασε στη CES 2014 το διάδοχό του, το Pebble Steel, ένα smartwatch σε μεταλλικό σώμα, μόνο που μαζί με το ρολόι χειρός που παρουσίασε, ανακοίνωσε και το App store καθώς και νέους […]

Business CES 2014 NVIDIA NVIDIA Tegra 5

Nvidia, Ανακοίνωσε τον Tegra K1 με 192 πυρήνες GPU και αρχιτεκτονική Kepler

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Nvidia παρουσίασε το διάδοχο του Tegra 4 με την ονομασία Nvidia Tegra K1, ο οποίος θα εφοδιάσει τις φορητές συσκευές τη χρονιά που διανύουμε. Το SoC είναι εφοδιασμένο με 192 GPU cores και βασίζεται στην αρχιτεκτονική Kepler και είναι η τελική έκδοση του Nvidia Tegra 5 chip που […]