Δευτέρα
03/09/2018

1η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Δικύκλων: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

1η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Δικύκλων

Η 1η συνάντηση ιδιοκτητών ηλεκτρικών δικύκλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, μια πρωτοβουλία του Autonomous.gr με την συνεργασία του Techblog.

Έχεις ηλεκτρικό ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Έχεις οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα που κινείται σε δύο τροχούς; Πάρτο και έλα να το οδηγήσεις και γνωριστείς με άλλους φίλους της ηλεκτροκίνησης στην 1η συνάντηση ιδιοκτητών ηλεκτρικών δικύκλων στην Αττική.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα για να οδηγήσουμε ηλεκτρικά και να ανταλλάξουμε απόψεις για την αγαπημένη μας συνήθεια. Facebook event.

To event αποτελεί ενέργεια μέρος της εβδομάδας European Mobility Week με ενέργειες για την ηλεκτροκίνηση που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το σχετικό link βρίσκεται εδώ.

Το μέλλον είναι ηλεκτρικό.

1η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Δικύκλων
Πότε: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, 17:00 – 19:00
Που: Πλατεία Νερού (Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου) (χάρτης)

Πως να έρθετε στην Πλατεία Νερού
Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο.
– Μετρό: Σταθμός «Συγγρού – Φιξ» και μετά λεωφορείο/ γραμμές Β2 και 550 (Στάση «Φόρος»)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση «Φόρος») είτε τραμ / γραμμές «Αριστοτέλης 4» ή «Θουκυδίδης 3» (Στάση «Δέλτα Φαλήρου»)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση «Δέλτα Φαλήρου» Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση «Δέλτα Φαλήρου»
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση «Φόρος»)

Συντάκτης: .

6 Σχόλια

 1. Ο/Η bill λέει:

  1 συνάντηση ανθρώπων ππυ βαριούνται να κουνησουν τα. ποδια. τους κ. θελουν ηλεκτρικο ποδηλατο

 2. Ο/Η I am λέει:

  Μπιλ ενδιαφέρον σχόλιο. Όταν όμως εργάζεσαι 2 Χιλ μακριά δεν είναι εύκολο να κάνεις 2 φορές την μέρα αυτήν την διαδρομή από θεμα κούρασης και χρόνου ούτε έχει νόημα να παίρνεις το αμάξι. Έχω προσωπικά θα ήθελα ένα τέτοιο για να πηγαίνω στο μετρό (2 Χιλ μακριά)

 3. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

  – Ενδιάφερον σχόλιο…κλασσικού Ελληνάρα…που μάλλον πάει στο περίπτερο με το αυτοκίνητο.

  – Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι διοργανωτές στο πως να έρθεις δεν έχουν σαν υπόδειξη “με το ηλεκτρικό σου μαραφέτι”

  – Ψιλόσκέφτομαι εδώ και κάποιο καιρό να τσιμπήσω ένα Xiaomi m365 για να πάω δουλειά ή καφέ (αντί να παίρνω τραμ)

 4. Καλησπέρα σε όλους! Η αυτονομία στα μικρά ηλεκτρικά δίκυκλα (πατίνια, scooter) ειναι ακομα μικρή. Σκοπός ειναι να τα οδηγήσουμε στον χώρο της συνάντησης και οχι να τα κοιτάμε. Αν αδειάσει η μπαταρία κάπως θα πρεπει να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Σε επομενη συνάντηση θα φροντίσουμε να εχουμε σταθμούς φόρτισης.

  Επίσης σκεφτείτε ότι αν κάποιος έχει ένα hoverboard δεν μπορεί να έρθει με αυτό, ειναι επικύνδυνο να κυκλοφορείς σε δρόμο με την συγκεκριμενη κατηγορία οχήματος.

  Σε κάθε περίπτωση σκεφτείτε της συνάντηση σαν μια καλή ευκαιρία οπου ατομα με κοινά ενδιαφέροντα θα γνωριστούν μεταξύ τους.

  Σας περιμένουμε όλους! Θα έχουμε συμμετοχή και με ενα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Smart!!

  bill, δεν ειναι ετσι. Το σκέφτηκες ανάποδα.

  I am, το δικο μου μικρό ηλεκτρικο ποδήλατο το χρησιμοποιώ για να πηγαίνω γυμναστηριο, καθαριστήριο, ταχυδρομείο, φουρνο.

  Αλέξανδρος, Παροτρύνουμε μέσα στο κείμενο το πως μπορείς να έρθεις με το ηλεκτρικό σου όχημα.

 5. Η μεγάλη μέρα πλησιάζει!

  Σας περιμένουμε όλους είτε έχετε ηλεκτρικό όχημα είτε όχι και θέλετε να γνωριστείτε με αυτόν τον θαυμαστό κόσμο!

 6. Παιδιά, αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία η συνάντηση! Έχουν δηλώσει συμμετοχή και 3 ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Σας περιμένω όλους αύριο το απόγευμα!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.