Αντάπτορας HDMI για το Samsung Galaxy S II

Ποιος είπε ότι το Samsung Galaxy S II δεν έχει έξοδο HDMI; Εντάξει, δεν το κάνει από το κουτί που λένε αν προσθέσετε όμως αυτό το αξεσουάρ αντάπτορα της Expansys, μπορείτε να αποκτήσετε μια θύρα HDMI για να συνδέσετε το smartphone σας ψηφιακά στην τηλεόραση και να απολάυσετε εικόνα 1080p και ήχο έως 7.1 κανάλια.

Κοστίζει 24,36 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) και θα το βρείτε εδώ.

Επεξεργάστηκε την 8 Ιουλίου 2011 15:41

Σχόλια

  • πολυ καλο αλλα θελω να ρωτησω αν το samsung glaxy s2 εχει micro usb γιατι αν μπαινει στο micro usb τοτε λογικα μπορω να το παρω και για huawei ideos x5.

  • Και εγω αυτο θελω να ρωτησω. Συνδεεται με microUSB η με καποιον αλλο τροπο? (αν και δεν υπαρχουν και πολλοι). Δηλαδη θα δουλευει στο Galaxy S?

  • Παιδιά προσοχή με αυτά τα μαραφέτια (HDMI), είναι εύκολο να σας κάψουν την θήρα του κινητού.

  • Ε,δεν λέει να μην έχει από μόνο του την θύρα,έτσι και το κάθε κινητό έχει HDMI. .Τουλάχιστον να είναι μικρούλης ο αναπτοράς.

  • Παιδια με ποιο προγραμα μπορώ να δω στο galaxy s2 live μέσω internet με μια κάμερα link sys που έχω ??με τον flash δεν παίζει!

  • Απο το WIKI

    The following retail products are known to have MHL technology available:
    Samsung Galaxy S II phone
    Samsung Infuse 4G phone (bundled with an MHL to HDMI adapter)
    HTC Evo 3D phone
    HTC Flyer tablet
    HTC Sensation phone

  • και γιατι να πάρουμε αυτο και οχι το αυθεντικό που έχω δει στο public που κάνει 30 euro; Το παίρνεις αμέσως και ξέρεις οτι είναι 100% για το galaxy S II....

  • Το έχει και στα multirama 27 euro.
    Βέβαια θεωρώ ότι είναι πολλά γιατί δεν είναι ολόκληρο καλώδιο,
    είναι ένας απλός αντάπτορας και πρέπει να αγοράσεις έξτρα καλώδιο HDMI....
    Αν ήταν apple και ηταν το σούπερ καλώδιο ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για iphone να έλεγα οκ,αλλά τώρα? Σοβαρά samsung?
    Δε φτάνει που σκάς 600 euro για ένα Galaxy SII χωρίς memory card στο κουτί,σου πουλάνε 30euro
    έναν αντάπτορα που δεν έπρεπε να κοστίζει πάνω από 10euro ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ....

  • Nektarie οταν θα βγεί το iphone 5 τέλος του χρόνου και έχει κανένα 800αρι με τα χαρακτιριστικά του S2 και δέν παίρνει ούτε memory card ούτε καν κανονική sim θέλω πολύ να δώ τί θα γράφεις τότε.....

  • Κατ'αρχάς φίλε kokour1986 να σου πω ότι έχω Galaxy SII και Desire.Τα προηγούμενα κινητά μου ήταν iphone 4 και Galaxy S.Σχετικά με αυτά έχω τις εξής παρατηρήσεις:
    1)Το iphone 4 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με Galaxy S και Desire.Δεν είχε ποτέ όμως το παραμικρό κολληματάκι σε αντίθεση με τα άλλα 2.Το android έπρεπε να φτάσει στα 2πύρηνα για να πείς ότι πάει σφαίρα.
    2)Με εξαίρεση το desire,τα galaxy είναι ποιοτικά απαράδεκτα.Και φυσικά καμμία σχέση με την ποιότητα κατασκευής του iphone.
    3)Όταν παίζω ένα 3d παιχνίδι στο πανίσχυρο Galaxy SII ανεβάζει 800 βαθμούς κελσίου τόσο που νομίζω πως θα λιώσει κανένα πλαστικό,κάτι που ποτέ δεν πάθαινε το iphone.
    4)Σχετικά με το ότι δεν παίρνει memory card τι έχεις να πεις για κινητά όπως το Desire που παίρνει memory card αλλά είναι δώρο άδωρο ειδικά αν θες να περάσεις πολλά παιχνίδια?
    5)Όσον αφορά τις τιμές,θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα.Ένα 17αρι macbook pro που κοστίζει εδώ 2700€ στην Αμερική κοστίζει $2500 δηλαδή 1750€.Η apple φταίει για αυτό? Το ίδιο ισχύει και για τα iphone.Επίσης για πες μου είναι δίκαιο το ότι αγόρασα 600€ to SGSII και μέσα σε ένα μήνα ήδη έπεσε στα 500?

    Γενικά για να μη γίνομαι κουραστικός θα ήθελα να σου πω πως δεν είμαι apple fanboy,αγαπώ και το android και τo iOS με τα αρνητικά που έχει το καθένα.Αν όμως η Samsung δεν είχε βάλει αποκλειστικό της στόχο να ανταγωνιστεί/αντιγράψει την apple ίσως έβγαζε αψεγάδιαστα και πρωτοποριακά κινητά όπως κάποτε (βλέπε omnia HD).Οπότε ναι,δεν θα έχω να γράψω τίποτα για για το iphone 5 και ας κάνει και 800€ και ας μη παίρνει και memory card....
    Φιλικά πάντα,Νεκτάριος

  • τελικά δεν απαντηθηκε... δουλεύει με όλα τα smartphones με έξοδο micro usb???
    ας πούμε στο HTC desire hd μου θα δουλέψει???

  • Καταλαβαίνω οτι το θέμα είναι άσχετο αλλά για να απαντηθεί το βασικό θέμα της έντονης θερμότητας που εκλύεται απο το πίσω-πάνω μέρος του galaxy s2 πρέπει να γίνει κατανοητό οτι έχουμε να κάνουμε με ενα εξαιρετικά λεπτό μινι-υπολογιστή και οπως ολων των υπολογιστων οι επεξεργαστές θερμαίνονται με έντονη χρήση το ίδιο ισχυεί και με το διπύρηνο του τηλεφώνου και το γεγονός οτι γινεται αντιληπτο ετσι εντονα ειναι εξαιτίας της λεπτότητας του (κατασκευαστικο λαθος η μη αυτό ισχυεί) και ο κατασκευαστης με εχει διαβεβαιωσει οτι δεν θα προκληθει προβλημα στο τηλεφωνο (τώρα για την ενόχληση στα δαχτυλα εξασφαλιζεις μια θήκη και εισαι οκ)..τέλος όσον αφορά τη ποιότητα κατασκευής αγοράζεις το ποιο λεπτο και ελαφρυ τηλεφωνο της αγορας κατι που προς το παρον μπορει να επιτευχθει μονο με χρηση πλαστικου που ειναι ελαφρυτερο σαν υλικο....αν ενδιαφερεστε για ποιότητα κατασκευης θυζιασετε το μικρο βάρος και προτιμάτε sensation,iphone και άλλα κινητα...στην προκειμένη περίπτωση δεν αγοραζετε κατι που δν σας εχει ξεκαθαριστει απο την αρχη....

  • Από nektarios
    "Το android έπρεπε να φτάσει στα 2πύρηνα για να πείς ότι πάει σφαίρα."

    i-loled

  • Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα τον παρακάτω αντάπτορα της samsung https://www.multirama.gr/products/product?pid=0595530&catid=030810 με 27ευρώ. Δουλεύει κανονικά στο Galaxy S 2 αλλά είναι απαραίτητο να συνδέσετε στον αντάπτορα και τον φορτιστή. Στο πλάι έχει είσοδο micro usb, όπως δείχνει και η φωτογραφία που έχει ο Κώστας παραπάνω, στην οποία σύνδεσα το φορτιστή για να μπορέσω να πάρω εικόνα. Επίσης να σας πω ότι η τηλεόραση μου δεν είναι MHL compatible αλλά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.