Air MirrorBook, Χριστουγεννιάτικο δώρο για την κοπέλα σας

Αποκλείεται να μην έχετε δει την αδερφή σας ή την κοπέλα σας να κρατάει κάτι τέτοιο. Ξέρετε, αυτά τα καφρεφτάκια που έχουν στην τσάντα τους οι γυναίκες για να τσεκάρουν οποιαδήποτε στιγμή αν είναι ok το μακιγιάζ τους! Κάποιος σκέφτηκε και κατασκεύασε ένα τέτοιο καθρεφτάκι στο σχήμα του MacBook Air. Μην με ρωτήσετε γιατι στις φωτογραφίες το κρατάει αντρικό χέρι!

Αν σας άρεσε μπορείτε να το βρείτε εδώ (out of stock αυτή τη στιγμή).

Επεξεργάστηκε την 13 Δεκεμβρίου 2011 12:14

Σχόλια

  • Όποιος πιστεύει πως δεν υπάρχουν κοπέλες που τους αρέσει πάρα πολύ η τεχνολογία κάνουν λάθος.

  • ποια τεχνολογία ρε παιδιά.... καθρεφτάκι είναι αυτο που βλέπεις στην οθόνη είναι η φάτσα σου όχι face time :-p

  • @johnxarma εχω δει πολλές φίλε μου. Άλλες τόσες έχω δεί να γουστάρουν τα αυτοκίνητα. Σε καμία ομως δεν σκέφτηκα να πάρω δώρο μια μάσκαρα σε στυλ εξάτμιση με 2 μπουκες ούτε τσάντα SPARCO σε χρώμα carbon.

    Φιλικά

  • MasterMind, Tα MacBook είναι πιο unisex από τις μπούκες και τις κόντρες στα λιμανάκια ;)

    • Υπάρχουν και άλλα δώρα παιδιά, όπως "δεντράκια" με άρωμα πεύκο για τον καφρέφτη του αυτοκινήτου! :-D

  • μπα, και η δικη μου κοπελα δεν νομιζω να εκτιμουσε το design του... μια συγκεκριμενη φιλη μου ισως, αλλα και παλι θα προτιμουσε ενα καθρεφτακι σε σχημα καρδουλα παρα αυτο...ισως να μην απευθυνεται σε γυναικες αλλα σε businessmen που θα θελουν να δουν αν τους εχει κατσει κανενα μαρουλακι στο δοντι μετα το business lunch! χεχε....

  • Δε ξέρω ρα παιδιά.. Η δικια μου έχει καρφιτσωμενη μπροστά στην πρώτη της οθόνη μια εφαρμογή που είναι καθρεφτάκι, την ανοίγεις και μέσω της μπροστινής κάμερας κανεις την δουλειά σου...πιο hi tech, χωρίς επιπλέον κόστος, και κατι πολύ σημαντικότερο για τις γυναίκες.. Χωρίς επιπλέον μέγεθος στην τσαντα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.