Gear

AirPods Max: Αναφορές για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετές αναφορές χρηστών AirPods Max για υπερβολική κατανάλωση της μπαταρίας των ακουστικών. Οι αναφορές επεκτείνονται στο Reddit αλλά και στα forum της ιστοσελίδας MacRumors, με τον αριθμό να δείχνει αυξανόμενος μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα, οι αναφορές δε μιλάμε για κατανάλωση μπαταρίας μόνο εκτός της θήκης, αλλά και εντός. Υπάρχουν παραδείγματα όπου τα AirPods Max εξάντλησαν εντελώς τη μπαταρία τους μέσα στο βράδυ, ενώ ήταν τοποθετημένα στη θήκη τους. Αντίστοιχα, υπάρχουν αναφορές για κατανάλωση μπαταρίας μέσα στην ημέρα, ενώ δεν είναι σε χρήση.

Σύμφωνα με την Apple, τα AirPods Max μπαίνουν σε “λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης” μετά από 5 λεπτά απραξίας και μπορούν να μείνουν εκεί για 3 ημέρες, όπου στη συνέχεια μπαίνουν σε “ultralow” λειτουργία. Αντίστοιχα, όταν τοποθετούνται στη Smart Case, μπαίνουν απευθείας σε low power mode, ενώ μετά από 18 ώρες μπαίνουν σε ultralow power mode.

Το πρόβλημα είναι πως χωρίς φυσικό πλήκτρο οι χρήστες είναι εντελώς στο έλεος των ακουστικών για το πότε και αν θα απενεργοποιηθούν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Apple, οπότε ίσως θα πρέπει να αναμένουμε κάποιες εβδομάδες μέχρι να δούμε σχετικό OTA update που θα βελτιώνει την κατανάλωση μπαταρίας των AirPods Max.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Σχόλια

  • Εγώ θα περιμένω τα Air max pro. Αν ένα προϊόν της Apple δεν έχει τουλάχιστον 1500-2000 ευρώ δεν αξίζει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.