AirPods Max: Χρυσή έκδοση Caviar με δέρμα κροκόδειλου, τιμή 108.000$

AirPods Max, AirPods Max: Χρυσή έκδοση Caviar με δέρμα κροκόδειλου, τιμή 108.000$

Αν τα 649 ευρώ των AirPods Max σας φαίνονται λίγα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε την πολυτελή Caviar έκδοση με τιμή 108.000$. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα τα νέα μοντέλα, τα οποία έρχονται σε μαύρο και λευκό χρώμα, τα οποία βέβαια έρχονται με μοναδικό σχεδιασμό από την εταιρεία.

Τα AirPods Max της Caviar αντικαθιστούν τα αλουμινένια μέρη των ακουστικών με χρυσό 18 καρατίων. Επιπλέον, προσθέτουν δύο επιπρόσθετα δαχτυλίδια 18 καρατίων, με το λογότυπο της Caviar να αναγράφεται διακριτικά. Τέλος, το δέρμα από κροκόδειλο αντικαθιστά όλο το πάνω μέρος των ακουστικών, για την απόλυτη lux εμφάνιση.

AirPods Max, AirPods Max: Χρυσή έκδοση Caviar με δέρμα κροκόδειλου, τιμή 108.000$

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να διαλέξουν μεταξύ μαύρων και λευκών ακουστικών, με τη τιμή τους να παραμένει βέβαια στα 108.000 δολάρια. Η κάθε έκδοση είναι άκρως συλλεκτική, αφού έχει παραχθεί μόλις 1 ακουστικό έκαστος. Οπότε, αν θέλετε τα πιο ξεχωριστά AirPods Max της αγοράς, πλέον γνωρίζετε που να τα βρείτε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Αίσχος τα ακουστικά. Καλά για την τιμή δε θα πω τίποτα γιατί δε θα περάσει το μήνυμά μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.