Gear

Amabrush: Βούρτσισμα δοντιών σε 10 δευτερόλεπτα

Η Amabrush είναι μια οδοντόβουρτσα, η οποία υπόσχεται να βουρτσίσει τα δόντια σας με τη συνιστάμενη οδοντιατρική μέθοδο σε 10 δευτερόλεπτα.

Η Amabrush μοιάζει με τα μασελάκια λεύκανσης, αλλά παράγει δυνατές δονήσεις ώστε να πλυθούν επαρκώς τα δόντια. Χάρη στο ελαστικό υλικό της, ταιριάζει σε κάθε τύπο γνάθου. Εκτός από το μασελάκι, διαθέτει μια μονάδα ενεργοποίησης και μία κάψουλα που τροφοδοτεί το μασελάκι με την σωστή δόση οδοντόκρεμας.

Η μονάδα ενεργοποίησης έρχεται με ασύρματη φόρτιση. Μια φόρτιση διαρκεί 28 βουρτσίσματα. Αν μένουν παραπάνω από ένα άτομα στο σπίτι, δεν χρειάζεται διαφορετική μονάδα ενεργοποίησης, μόνο διαφορετικό μασελάκι.

Η Amabrush αυτή τη στιγμή τρέχει μια crowdfunding καμπάνια με τιμή στα 79 ευρώ. Με 79 ευρώ ο χρήστης θα λάβει τη μονάδα φόρτισης, δύο μασελάκια και δύο κάψουλες. Ένα μασελάκι διαρκεί 3 με 6 μήνες και η τιμή του θα είναι περίπου 6 ευρώ ενώ η κάψουλα διαρκεί περίπου για ένα μήνα με τιμή στα 3 ευρώ.

Δεδομένου ότι οι οδοντίατροι συνιστούν βούρτσισμα δύο λεπτών, η Amabrush, μειώνοντας τον χρόνο στα 10 δευτερόλεπτα, κερδίζουμε μέρες από τη ζωή μας, καθώς υπολογίζεται ότι ξοδεύουμε 108 μέρες περίπου βουρτσίζοντας τα δόντια μας.

Πηγή

Σχόλια

  • Μάλιστα ενδιαφέρον αλλά αναρωτιέμαι τι βούρτσισμα θα είναι 10 δευτερόλεπτα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.