Ανακατασκευασμένο Mac Pro κοστίζει 43.000 δολάρια Αμερικής

, Ανακατασκευασμένο Mac Pro κοστίζει 43.000 δολάρια Αμερικής

Η Apple έφερε στην αγορά τον προηγούμενο χρόνο το Mac Pro, έναν υπολογιστή για επαγγελματική χρήση ο οποίος μπορεί να φτάσει έως και τα 53.000 δολάρια. Τώρα, η Αμερικανική εταιρεία προσφέρει ένα ανακατασκευασμένο Mac Pro έναντι 43.000 δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, το ανακατασκευασμένο Mac Pro ενσωματώνει έναν επεξεργαστή Intel Xeon W με 28 πυρήνες και 2.5GHz χρονισμό σε base και 4.4GHz σε Turbo boost. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 1.5TB μνήμη RAM DDR4 ECC (12 x 128GB) καθώς και με δύο κάρτες γραφικών Radeon Pro Vega II Duo MPX. Στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν διαθέσιμα 2TB τύπου SSD ενώ στο πακέτο αγοράς υπάρχει και το Afterburner.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο επεξεργαστής από μόνος του κοστίζει $7.000 ενώ η μνήμη RAM των 1.5TB αγγίζει τα $15.000. Οι κάρτες γραφικών έχουν κόστος $5.600 η κάθε μία ενώ το Afterburner αγγίζει τα $2.000. Το κουτί αντί για ροδάκια έχει stainless steel ποδαράκια τα οποία έχουν $299.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Τούμπανο! Όταν πιάσω το τζόκερ…

forneverarrow

Είναι ακριβό εργαλείο για “ακριβές” εργασίες. Από απλή λογική και μόνο, δεν βγάζει νόημα να πληρώσεις τόσα λεφτά αν κατά κάποιο τρόπο δεν κάνεις απόσβεση και δεν βγάλεις κέρδος. Με δυο λόγια, δεν είναι για οικιακή χρήση και έτσι θεωρώ την τιμή λογική.

dem

εκτός απο δουλειά για 2 λόγους μπορεί να το παρειά καποιος
επιδειξη
tech enthusiasts

George

Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά τα ποδαράκια στο τέλος με έπεισαν. Τρέχω για παραγγελία.

Doros

Τρίφτης τυριού;

Nikos

Φορ δε ας. Οι μαγκιοροι τρίφτες έχουν 4 πλευρές τριψιματος.

Pavlos Piaditis

Εγώ μόλις τον παρήγγειλα κάνει παράδοση το λιγότερο 30 μέρες. Εξτρα είναι το κόστος μεταφορικών. ο χρόνος παράδοσης είναι τόσος λόγο οτι χρειάζεται τουλάχιστον 2 μήνες για την ορίμανση της παρμεζάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.