Gear

Android Auto & Apple CarPlay: Έρχεται και σε παλαιότερα μοντέλα της KIA

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κίνηση προχωράει η KIA μιας και είναι έτοιμη να διαθέσει σε μορφή αναβάθμισης ακόμα και σε παλαιότερα μοντέλα της το Android Auto και το Apple CarPlay.

Η εταιρεία όπως δηλώνει θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις των infotainment συστημάτων αρκετών μοντέλων της, ακόμα και παλαιότερων μέχρι και το 2014, έτσι ώστε πλέον να υποστηρίζουν τόσο το Android Auto όσο και το Apple CarPlay.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που θα γίνει η αναβάθμιση μιας και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν θα χρειαστεί να επισκεφθούν το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής τους, αλλά θα κάνουν εγγραφή σε σχετική σελίδα στο site της εταιρείας και θα παραλάβουν οδηγίες έτσι ώστε η εγκατάσταση να γίνει απ’ ευθείας από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός KIA και πριν προχωρήσετε στη σελίδα για την σχετική εγγραφή να ενημερώσουμε ότι προς στιγμή η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά την KIA USA και άρα την Αμερικανική αγορά, ενώ ελπίζουμε η Νότιο Κορεατική εταιρεία να προχωρήσει σε ανάλογες αναβαθμίσεις και στα Ευρωπαϊκά της μοντέλα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιουλίου 2016 17:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.