Απαγόρευση κυκλοφορίας του αφυγραντήρα Juro-Pro Ruby 30L WiFi και λάμπας WiFi

, Απαγόρευση κυκλοφορίας του αφυγραντήρα Juro-Pro Ruby 30L WiFi και λάμπας WiFi

Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τα μέτρα απαγόρευσης διαθεσιμότητας στην αγορά των ραδιοεξοπλισμών με την ονομασία COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT και Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα – Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μετά από έλεγχο ως προς τις απαιτήσεις της Οδηγίας 2024/53/EU που έχει εναρμονισθεί στην ελληνική νομοθεσία με το ΠΔ 98/2017, διαπιστώθηκαν τυπικές μη συμμορφώσεις.

Αφού μετά από επανειλημμένα αιτήματα της ΕΕΤΤ, οι τυπικές μη συμμορφώσεις δεν αναιρέθηκαν στο σύνολό τους, η ΕΕΤΤ έλαβε την Απόφαση ΑΠ 1074/4/29-5-23 με θέμα «Απαγόρευση διαθεσιμότητας στην αγορά του προϊόντος με την εμπορική ονομασία COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT» η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β/3938/16-6-23 και την Απόφαση ΑΠ 1074/1/29-5-23 με θέμα «Απαγόρευση διαθεσιμότητας στην αγορά του προϊόντος με την εμπορική ονομασία Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα & Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi» η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β/3938/16-6-23.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω αποφάσεις, καλούνται οι σχετικοί οικονομικοί φορείς να παύσουν την διάθεση στην αγορά των εν λόγω προϊόντων.

, Απαγόρευση κυκλοφορίας του αφυγραντήρα Juro-Pro Ruby 30L WiFi και λάμπας WiFi

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis

Καμία παραπάνω πληροφορία για το τι θέμα έχουν?

Κώστας Βλαχάκης

Φαντάζομαι ότι το WiFi chip δεν θα πήρε έγκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EETT featured

Τηλεπικοινωνίες Ελλάδα: Στα σκαριά επιπλέον χρεώσεις των καταναλωτών

Η ΕΕΚΕ (Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας) εξέδωσε Δελτίο Τύπου μέσα από το οποίο κατηγορεί την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT).

Gear Black Friday 2022

Black Friday 2022: Τι προσέχω στα courrier όταν παραλαμβάνω αγορές μέσω Internet

Λόγω της αυξημένης ζήτησης για υπηρεσίες courrier που παρατηρείται τη Black Friday 2022, δείτε αυτό το βίντεο για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων κατά τη διαδικασία παραλαβής των παραγγελιών σας.

Internet EETT featured

Δικαιώματα καταναλωτή για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Η ΕΕΤΤ εξέδωσε, σε συνέχεια σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στους καταναλωτές.

Internet EETT

Ίντερνετ στην Ελλάδα: 27Mbps η μέση ταχύτητα download

Το 2020, την πρώτη πανδημική χρονιά, η μέση ταχύτητα download στις σταθερές συνδέσεις Internet στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 27 Mbps.