Apple AirPods Pro: Έρχονται μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 259 δολάρια

, Apple AirPods Pro: Έρχονται μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 259 δολάρια

AirPods 3 Black

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η Apple μάλλον εργάζεται στην κυκλοφορία νέων AirPods ακουστικών. Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει τα νέα ακουστικά με την ονομασία AirPods Pro τις επόμενες ημέρες με τιμή που θα αγγίζει τα $259.

Αρχικά, η πληροφορία για μία τρίτη έκδοση των AirPods εντοπίστηκε στην beta του iOS 13.2 αφού η Apple είχε κρύψει μία εικόνα κάποιων ακουστικών τα οποία έχουν έναν αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό από τα μέχρι τώρα AirPods. Τα νέα ακουστικά αναμένεται να ενσωματώνουν λειτουργίες όπως το noise cancellation και η αντοχή στο νερό. Επιπλέον, λίγο αργότερα δημιουργήθηκαν μερικά render με τις πληροφορίες που υπήρχαν τα οποία παρουσίασαν την εμφάνιση των ακουστικών τα οποία έχουν σημαντικά μικρότερο μέγεθος. Τα AirPods Pro ή όπως αλλιώς και αν ονομάζονται αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε χρώμα μαύρο και άσπρο.

Τέλος, τα νέα wireless ακουστικά του Αμερικανικού κολοσσού αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως παρόλα αυτά η αναφορά αναφέρεται μόνο στην αγορά της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JR

Στην Ευρώπη 259 ευρώ; Αχαχαχα, το έχει τερματίσει στο άρμεγμα το μήλο.

Vendetta

Και θα σου πεταχτεί κανά μηλόπαιδο και θα σου πει “ό,τι πληρώνεις παίρνεις…”

Chris_BMW

Σε έχω για σοβαρό αδερφέ ..
Διάβασες το άρθρο ; Διάβασες για το noise cansellation και για αντοχή στο νερό ;

Για κοιτα ποσο έχουν ακουστικά με το πρώτο μόνο χαρακτηριστικό πρόσθεσε την άψογη συνδεσιμότητα των air pods που δεν την βρίσκεις πουθενά και ξανά σκέψου αυτό που έγραψες

bill

active noise cansellation και water resistance εχουν και τα ασυρματα ακουστικα που εχω παρει με 20 ευρω πριν 1.5 χρονο με μπαταρια που κραταει 5 ωρες για πλακα
και θα ρθει ο αλλος να μ πει οτι δικαιολογουνται τα σαπιοακουστικα και για αυτο κανουν τοσο
θα έβαζα 5 6 ακουστικά στο 1/5 της τιμης για να μορφωθεις λιγο αλλα δεν αξιζει ολοι ξερουμε τις μηλοπαροπιδες που φορας

Chris_BMW

Ότι πεις μεγάλε . Ότι πεις . Που να μορφωθώ εγώ μην ασχολείσαι…
Πάρε τα ακουστικά που πήρες με 20 € και εχε την εντύπωση πως έχεις όμοια με τα αντίστοιχα Sony ,beats ,Marshall, Bose που έχουν από 150-300€
Τα χαιρετίσματα μου …

bill

εγω φίλτατε ξερω τι περνω
και εδω ειναι η μεγαλη διαφορα μας
εγω ξερω τι περνω
και εσυ οτι νομιζεις οτι ξέρεις
οπως νομιζεις οτι περνεις το καλυτερο κινητό επειδη ειναι αππλε για παράδειγμα
και δεν είπα ποτε οτι ειναι αντίστοιχα σχολιασα οτι πας να δικαιολογησεις τα ‘features’ των earpods ενω τα ιδια features τα χουν κ ακουστικα των 20 ευρω
μαθε να διαβαζεις ξεστραβωσου λιγο βγαλε τις μηλοπαροπιδες και τα ξαναλεμε

JR

Υπερτιμημενα είναι όσο πάει και δεν πάει άλλωστε οποίος ενδιαφέρεται για ποιότητα αγοράζει ενσύρματα και όχι ασύρματα που σίγουρα έχουν πτώση λόγω ασύρματης μεταφοράς του ήχου.

Levan

259 $ τιμή USA προ Φ.Π.Α.
Ευρώπη περίμενε 299,99 €
Αμερική ΦΠΑ δεν έχουν 🙂

Δημήτρης

Απορώ με το ζόρι που τραβάτε κάποιοι με το τι γουστάρει ο καθένας να αγοράζει και με το πόσα θα στάξει κι αμέσως του προσάπτετε χαρακτηρισμούς όπως μηλόπαιδο η πρόβατο η κι εγώ δε ξέρω τι άλλο. Το ότι κάποια προϊόντα είναι κάπως υπερεκτιμημένα είναι σίγουρο. Και αυτό ισχύει σε πολλές εταιρείες και το γνωρίζουμε όλοι. Το “ότι πληρώνεις παίρνεις” σε γενικές γραμμές σαφώς και ισχύει!!!! Δε μπορεί λοιπόν φίλε μου τα ακουστικά των 20 ευρώ να έχουν σχέση με αυτά των 150 και άνω! Και για να μην παρεξηγηθώ και εγώ αυτά που έχω τα πήρα 39 ευρώ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν στο μέγιστο αυτά που αναφέρουν. Έτσι λοιπόν ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει είτε αυτό είναι Huawei είτε είναι Samsung , είτε είναι Apple η οτιδήποτε άλλο. Στη τεχνολογία δεν υπάρχουν όρια. Ο καθένας ξέρει μέχρι που να φτάσει. Καλώς η κακώς η apple ‘εχει καταφέρει να κατασκευάζει high end συσκευές, οι οποίες χάρη στο οικοσύστημα που ανήκουν δεν έχουν ανάγκη από τα τρελά specs, με υψηλό prestige!! Είναι ρε παιδί μου όπως λέμε ότι υπάρχουν πολλά ωραία αυτοκίνητα αλλά αν μπεις σε μία mercedes θα χαζέψεις από την πολυτέλεια που αποπνέει! Κι ας είναι… Συνέχεια »

JR

Για την νέα Mercedes A class με κινητήρα ίδιο με το Dacia Duster, ημιάκαμπτο άξονα πίσω για ανάρτηση και εσωτερικό καρακιτς με κάτι περίεργα λαμπάκια λες;

Δημήτρης

Όχι φίλε εννοώ την προηγούμενη με τα στροφόμετρα και το πιο κανονικό εσωτερικό χωρίς τα λαμπάκια.

Alex

Καλά υψηλό prestige δεν σου παρέχει μια συσκευή που μπορεί να την αγοράσει ο καθένας(αν το επιθυμεί) με 24 άτοκες δόσεις. Και για πρώτη φορά(αν θυμαμαι καλά) το iPhone το απλό έχει τόσο χαμηλή τιμή διάθεσης(off topic) που σημαίνει οτι καταλαβαίνει και από κρίση.

John

Για να πάρει περιμένει κάποιος να πάρει prestige από ένα τόσο κοινό πράγμα όσο το κινητό πρέπει είτε να είναι πολύ looser. Καλύτερα να τα δώσει σε ψυχολόγους τα λεφτά μήπως και βελτιώσει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Δημήτρης

Αυτό που ‘ήθελα να πω με το παράδειγμα που ανέφερα χθες με το αυτοκίνητο είναι πως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε! Ο καθένας ότι του αρέσει. Οπότε ποιος ο λόγος να κράζει ο ένας τον άλλο? Και σε καμία περίπτωση φίλε John δεν εννοω πως θα πάρει κάποιος iPhone η κάποια άλλη μάρκα κινητού για να αποκτήσει prestige. Απλά ήθελα να πω, πως είναι μια όμορφη premium συσκευή όπως και άλλες βέβαια, που προσωπικά μου αρέσει. Συγχωρήστε με λοιπόν αν η αναφορά μου ήταν υπερβολική αλλά άλλο ήθελα να πω. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.

Angel

Εμένα τα Airpods που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή μου αρέσουν πολύ και θα ήθελα να τα πάρω αλλά πώς να το κάνουμε ρε παιδιά για ασύρματες ψείρες να δώσω 150 και 200€ δεν διατίθεμαι. Να πάρεις ένα καλό ζευγάρι ακουστικά με 50€ άντε και με 100 αλλά τώρα 150 και βάλε που θα τα φοράς στο γυμναστήριο στο τρέξιμο και σε κανένα ΜΜΜ, ε λες μήπως να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου ; Εγώ αυτό έχω να πω.

Δημήτρης

Και ‘γώ αυτό σκέφτομαι και για αυτό λέω να πάω στα urbanista stockholm που παιζουν στα 69 απο 99 και έχουν αρκετές από τις λειτουργίες των AirPods! Μήπως τα έχει κάποιος να μου πει μια γνώμη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.