Apple: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα νέο σύστημα κάμερας για το Apple Watch

Η Apple έλαβε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τo Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO) με τίτλο “Watch Having A Release Mechanism”.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει λεπτομερώς μια μέθοδο που επιτρέπει στους χρήστες του Apple Watch να έχουν πρόσβαση σε μια κάμερα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προβλέπει μια ειδική ζώνη ρολογιού με δυνατότητα γρήγορης απελευθέρωσης που θα επέτρεπε στο ρολόι να αποσυνδεθεί εύκολα από τη ζώνη, επιτρέποντας στον χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο με την πίσω κάμερα.

Όταν ο χρήστης τελειώσει με την κάμερα, βάζει το ρολόι πίσω στη βάση του λουριού και κλειδώνει μέσα. Αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό σύστημα κάμερας Apple Watch από αυτό για το οποίο η Apple έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Ιούνιο του 2019. Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάλυπτε έναν εύκαμπτο οπτικό αισθητήρα που τοποθετήθηκε στο άκρο μιας ζώνης Apple Watch. Η ζώνη λυγίζει για να βοηθήσει τον οπτικό αισθητήρα στο θέμα μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2023 11:55

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.