Gear

Η Apple ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPad για το 2024

H Apple σχεδιάζει να δοκιμάσει την τεχνολογία των αναδιπλούμενων συσκευών πρώτα σε ένα iPad, μέχρι το 2024 και στην συνέχεια να την υλοποιήσει στα iPhone.

Ο Μπεν Γουντ, επικεφαλής έρευνας στο CCS Insight, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC ότι «δεν έχει νόημα η Apple να κατασκευάζει ένα αναδιπλούμενο iPhone. Πιστεύουμε ότι θα αποφύγουν αυτή την τάση και πιθανότατα θα κάνουν μία τρύπα στο νερό με ένα τέτοιου είδουςiPad», πρόσθεσε.

Η Apple δοκιμάζει μια πτυσσόμενη οθόνη iPad με μέγεθος περίπου 20 ιντσών, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθονών Ross Young, ο οποίος αναμένει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2026 ή το 2027. Οι πτυσσόμενες συσκευές έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα με τα χρόνια, με εταιρείες όπως η Samsung να έχουν κυκλοφορήσει πολλαπλά μοντέλα με τέτοιου είδους οθόνες.

Η Apple λέγεται ότι συνεργάζεται με την LG για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά λεπτό γυαλί που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα αναδιπλούμενα προϊόντα της. Ο ακριβής παράγοντας μορφής ενός αναδιπλούμενου iPad, συμπεριλαμβανομένου του αν θα ήταν ένα υβρίδιο μεταξύ ενός iPhone και ενός iPad, παραμένει ασαφές.

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2022 13:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.