iPad στην Ελλάδα, Εικασίες

Πότε θα κυκλοφορήσει το iPad στη χώρας μας; Παιδιά, δεν ξέρει κανένας. Ότι διαβάζετε είναι εικασίες και αστήριχτες φήμες. Το Δελτίο Τύπου της Apple είναι ξεκάθαρο: iPad will be available in both Wi-Fi and Wi-Fi + 3G models in late April in Australia, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Spain, Switzerland and the UK. International pricing will be announced in April. iPad will ship in additional countries later this year. Πότε θα έρθει και μέσα από πιο κανάλια διανομής, μένει να το μάθουμε από επίσημα και μόνο χείλη.

Το Σάββατο που μας πέρασε έπεσε στην αντίληψή μου διαγωνισμός που διοργανώνουν τα Multirama μέσα από το Facebook κληρώνοντας τα πρώτα τρία iPad που θα έρθουν στη χώρα μας(;). Αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά τα Multirama θα είναι διανομείς του iPad στη χώρα μας. Και αυτό το λέω γιατί μπορεί πολύ απλά να φέρουν τρία κομμάτια από Αμερική και να τα δώσουν για να καρπωθούν το buzz. Επίσημη ανακοίνωση από iSquare (επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα), δεν υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα είναι φήμες και διαδόσεις.

, iPad στην Ελλάδα, Εικασίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghannis

το θελω!

konstantinos

egw oxi

vangelis

Κι εγώ το θέλω! 2-1

stavros

κι εγω το θελω με 3G+WI-FI.Παλι το 500αρι δε το γλιτωνουμε!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ

axilleas

paidia egw den xserw to lete alla to phra sta xeria mou shmera mou to eferan apo thn agglia paizei na eimai o prwtos pou to exw einai apusteyto sthn xrisi kamia sxesi me iphone…einai apisteyta elafri..k sto internet paei sfera phra to 32 gb 3g…otan erthei mhn to xasete..

Manolis Georgis

Πάντως τα multirama με αυτή τους την κίνηση πραγματικά κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κερδίσουν ένα μεγάλο μερίδιο κόσμου. Μακάρι να γίνονται συνέχεια τέτοιες ενέργειες από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, μιας και μπορούν να φέρουν κάποια κομμάτια αρκετό καιρό πριν έρθουν στην Ελλάδα.

Σταμάτης Καργάκης

Οι τιμές στην Ελλάδα είναι απαράδεκτες! Μας αντιμετωπίζουν σαν επαρχιώτες που τους πουλάνε γιαλιστερά καθρεφτάκια όσο θέλουν. Μήπως πρέπει να συμπεριφερθούμε σαν καταναλωτές που έχουν δύναμη;

Επίσης, βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση εδώ: https://bit.ly/cZ0WF1

ΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.