Apple: Πουλάει ένα κομμάτι ύφασμα για το καθάρισμα των συσκευών έναντι 19$

, Apple: Πουλάει ένα κομμάτι ύφασμα για το καθάρισμα των συσκευών έναντι 19$

Ένα κομμάτι ύφασμα για την καθαριότητα των συσκευών της βγάζει προς πώληση η Apple έναντι 19$. Η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμά του μετά την εκδήλωσή της, εκτός από τα νέα MacBook Pros, τα τσιπ M1 Pro και Max και τα AirPods τρίτης γενιάς.

Το ύφασμα που φέρει την επωνυμία της Apple, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μη καθορισμένα μη λειαντικά υλικά, θα αγοράζεται ξεχωριστά. Αν εξαιρέσουμε το λογότυπο, δεν έχει καταστεί σαφές σε τί διαφέρει από ένα τυπικό πανί μικροϊνών που είναι διαθέσιμο στην αγορά σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

, Apple: Πουλάει ένα κομμάτι ύφασμα για το καθάρισμα των συσκευών έναντι 19$

Η Apple συνιστά στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν «μαλακό ύφασμα χωρίς χνούδι» και να αποφεύγουν «λειαντικά υφάσματα, πετσέτες, χαρτοπετσέτες ή παρόμοια αντικείμενα» για τον καθαρισμό των συσκευών της.

Στη σελίδα περιγραφής του υφάσματος, η Apple αναφέρει ότι μπορεί να καθαρίσει τις οθόνες – και το γυαλί νανο-υφής – σε οποιαδήποτε συσκευή της εταιρείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Ποια η διαφορά από ένα πανάκι της Vileda;

Chris_BMW

Το πήρα !
Για μένα που καθαρίζω 10 φορές την ημέρα το τηλέφωνο και το MacBook είναι μανούλα !

Το MacBook έκανα το λάθος και το καθάρισα με κοινότυπα φτηνιάρικα πανακια μικρό ινών και μου έκανε κάποια ξεθωριάσματα στην οθόνη

ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν έχω κανένα σχόλιο πιστέ μου. Σου παραδίδω τα κλειδιά , τον τίτλο κ τα οικόσημα του φωτεινού δαγκωμένου μήλου. you nad only you! Αποσύρομαι και αφήνω την εκπροσώπηση της θεάς μας σε καλά χέρια.

Chris_BMW

Είναι μεγάλη μου τιμή αυτό που ακούω από το στόμα σου Ηγέτη .

Δεν μπορώ όμως δυστυχώς να δεχτώ αυτήν την θέση.
Δεν έχω ούτε την ευφράδεια λόγου ούτε τα επιχειρήματα σου ώστε να εξυμνώ την καλύτερη εταιρεία-θρησκεία στον κόσμο!!!

Παρολα αυτά θα είμαι εκεί να σε υποστηρίζω και να σε βοηθάω !

Όσο για το πανάκι το περιμένω πως και πως και έστειλα ήδη mail για να βγάλει και ειδικό υγρό καθαριστικό Apple για αυτό .
Με τι θα το πλένω με Ava?

Υ.Γ
Προς αρθρογράφο :Όταν λέτε ένα κομμάτι ύφασμα τι εννοείτε; Το έχετε δει από κοντά;
Ένα κομμάτι ύφασμα σε T-shirt μπορεί να κοστίζει από 5 έως 500 €.

Νίκος

Πρώτη φορά σχολιάζω αλήθεια αλλά ένας είστε πιο χαζός από τον άλλο.απορώ ποσό χρόνο είστε και οι δυο.οποίος σοβαρός άνθρωπος διαβάζει καθημερινά άρθρα στο techblog θα καταλάβει.

Chris_BMW

Σίγουρα πολύ πιο μεγάλοι από σας τους δυο γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήξερες και τον έναν και τον άλλον τι ρόλο βαράνε και ποτε τρολαρουν ο ένας τον άλλον…
ο άλλος έγραψε και για τα όρια της ηλιθιότητας τρομάρα του …

Χρηστος

Από ότι θυμαμαι, η εποχή που αγόραζα τα αποκλειστικά αξεσουάρ μιας εταιρείας ως πιο “εξειδικευμένα” για τα προϊόντα της εταιρίας, έχοντας φυσικά μεγαλύτερο κόστος από αυτά τρίτων κατασκευαστων, τελείωσε στο… ΛΎΚΕΙΟ!!
Παρεμπιπτόντως αν θέλετε να έχει οποιαδήποτε ισχύ, αξία, υπόσταση το όποιο επιχείρημα σας φροντίστε αρχικά να το γράφετε με σωστή γραμματική και ορθογραφία.
Ευχαριστω για την προσοχή σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.