Gear

Apple TV 4K: Με A15 Bionic Chip και HDR10+ στα 129 $

Μαζί με τα νέα της iPad Pro και entry-level iPad, η Apple ανακοίνωσε και ένα ενημερωμένο μοντέλο Apple TV 4K. Αυτό έρχεται με το τσιπ A15 Bionic, υποστήριξη για HDR10+ και ενημερωμένο Siri Remote, με τιμή από 129 $.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό, το τσιπ A15 Bionic προσφέρει στην Apple TV 4K «γρηγορότερη απόδοση και πιο ομαλό gameplay». Η απόδοση του νέου τσιπ επιτρέπει στην Apple TV να παρέχει για πρώτη φορά λεπτότερο, ελαφρύτερο σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα και χρησιμοποιεί σχεδόν 30% λιγότερη ενέργεια από την προηγούμενη γενιά.

Η συσκευή υποστηρίζει πλέον HDR10+ για αναπαραγωγή βίντεο υψηλότερης ποιότητας. Συνοδεύεται επίσης από ένα ενημερωμένο τηλεχειριστήριο Siri με θύρα USB-C.

Η νέα Apple TV‌ 4K είναι διαθέσιμη σε διαμόρφωση 64 GB με Wi-Fi με τιμή από 129 $, ενώ υπάρχει και μια επιλογή Wi-Fi 128 GB που διαθέτει επίσης θύρα ethernet και υποστήριξη για Thread. Είναι διαθέσιμο για παραγγελία και θα αρχίσει να φτάνει στους πελάτες την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

 

Επεξεργάστηκε την 18 Οκτωβρίου 2022 20:27

Σχόλια

  • Γνωρίζετε γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή Cosmote TV για Apple TV ενώ υπάρχει κανονικά για iOS;

    • Υποθετω διοτι η Apple TV ειναι συνδρομητικη υπηρεσια ακριβως σαν αυτη του ΟΤΕ ενω το IOS λειτουργικο με καθε developer να μπορει να φτιαχνει την εφαρμογη που θελει. Εχει η Apple tv π.χ. το netflix ή το disney (χλωμο το βλεπω)?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.