Gear

Apple Vision Pro: Φήμες ότι φτάνει Κίνα τον Απρίλιο

Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ αλλά αναπόφευκτα θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από κινεζικό μέσο ενημέρωσης, το headset μικτής πραγματικότητας θα φτάσει στην Κίνα την Άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα, το νωρίτερο είναι να γίνουν διαθέσιμα τον Απρίλιο και το αργότερο τον Μάιο.

Οι πληροφορίες υποτίθεται ότι προέρχονται από ανώνυμες “πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας”, οπότε δεν μπορούμε να τις πάρουμε σαν δεδομένο. Ωστόσο, έρχονται αφότου ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, είπε ότι το Vision Pro θα έρθει “σύντομα” στην Κίνα κατά την κυκλοφορία του headset στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα.

Aξίζει να πούμε ότι το headset μπορεί να μην ονομάζεται Vision Pro στην Κίνα αλλά να επαναφερθεί το brand Reality λόγω μιας συνεχιζόμενης διαφωνίας σχετικά με το εμπορικό σήμα Vision Pro. Η Huawei υπέβαλε αίτηση για το εμπορικό σήμα Vision Pro στην Κίνα στις 16 Μαΐου 2019 και έλαβε μια δεκαετή περίοδο αποκλειστικής χρήσης για αυτό από τις 28 Νοεμβρίου 2021 έως τις 27 Νοεμβρίου 2031.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επίσημη πιστοποίηση του headset για πώληση στην Κίνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί θα το μάθουμε αφού οι βάσεις δεδομένων είναι δημόσιες.

Ακόμα, η διαθεσιμότητα λέγεται ότι είναι αρκετά περιορισμένη, ειδικά για την πρώτη παρτίδα μονάδων που θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα.

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2024 10:26

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.