Gear

Apple Watch 7 Series: Μεγαλύτερη οθόνη χωρίς αύξηση μεγέθους

Σε μια προσπάθεια να δώσει περισσότερη λειτουργικότητα στο χέρι μας, το Apple Watch 7 Series έχει μεγαλύτερη οθόνη. Αλλαγμένες είναι και οι λειτουργίες των εφαρμογών που προβάλλονται σε αυτή.

Εκτός από τη λειτουργικότητα του, το Apple Watch Series 7 είναι πιο ανθεκτικό σε όλες τις κακουχίες, με μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 18 ωρών και ταχεία φόρτιση με τη βοήθεια του USB Type C.

Το νέο μοντέλο θα μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα λουράκια, ενώ θα μπορεί να λειτουργεί με ειδικές εφαρμογές, για όσους χρησιμοποιούν ποδήλατο, ή θέλουν να ακολουθήσουν ένα ενεργό lifestyle με τη βοήθεια του Fitness Plus.

Η τιμή του Apple Watch Series 7 στις ΗΠΑ θα είναι τα 399 δολάρια, με τα άλλα μοντέλα του Apple Watch να ξεκινούν από τα 199 δολάρια, ενώ το μοντέλο SE θα είναι διαθέσιμο στα 279 δολάρια.

Σχόλια

  • Ειχε που ειχε τραγικη μπαταρια τωρα ακομα χειροτερο θα ειναι...Ειναι προφανες γιατι μονο στα iphone( π ξεραμε ηδη οτι θα ειχαν μεγαλυτερη μπαταρια) εκαναν λογο για μεγαλυτερη αυτονομια...Τα περι νεου πλαισιου , μετρητη γλυκοζης κτλ...του χρονου κ βλεπουμε...

  • Δυστυχώς αυτά κάνει η έλλειψη ανταγωνισμού ..
    Πουλάει στον αυτόματο εδώ και τόσα χρόνια και τα χαρακτηριστικά τα δίνουν με το σταγονόμετρο ..
    Άκου εκεί 18 ώρες μπαταρία . 18 ώρες είχε το πρώτο το 15 .

    Έλεγα να πάρω πρώτη φορά ρολόι υπολογίζοντας σε λίγο καλύτερη αυτονομία και ίσως κάτι καινούργιο σε σχέδιο .
    Μας μπέρδεψες Apple φέτος .

    Με βλέπω στο τέλος με το νέο I pad mini το οποίο θεωρώ έκλεψε την παράσταση φέτος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.