Apple Watch: H Apple κάνει εκπτώσεις, αλλά γιατί;

Η Apple με την μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι δεν είναι fan των εκπτώσεων ή των προσφορών στα προϊόντα της. Ωστόσο, ξεκίνησε μια προσφορά με την οποία δίνει, σε όποιον αγοράσει ένα iPhone, έκπτωση 50 δολαρίων για την αγορά του Apple Watch. H προσφορά ισχύει αν η αγορά γίνει ταυτόχρονα και είναι περιορισμένη σε συγκεκριμένα καταστήματα στις ΗΠΑ.

Όπως είπαμε η προσφορά είναι σε περιορισμένα καταστήματα, αλλά η συγκεκριμένη κίνηση της Apple έχει προκαλέσει διάφορά σχόλια για τις επιδόσεις του Apple Watch. H ίδια κατά την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου δεν έδωσε αριθμό πωλήσεων για το Apple Watch, όπως έκανε για τα υπόλοιπα προϊόντα της. Αυτό σε συνδυασμό με την προσφορά κατά πολλούς είναι σημάδι ότι το έξυπνο ρολόι της Apple δεν τα πηγαίνει καλά σε πωλήσεις.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι 15 Νοεμβρίου και αν η Apple καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν το Apple Watch, τότε μπορεί να την επεκτείνει σε περισσότερες αγορές. Κατά κάποιον τρόπο, η Apple φαίνεται να δοκιμάζει τα νερά πριν κάνει κάποιο μεγαλύτερο βήμα.

Πριν την ανακοίνωση του Apple Watch πολλοί ήταν οι αναλυτές εκτίμησαν ότι το ρολόι της Apple ήταν αυτό που χρειάζεται η αγορά των smartwatches για να πάρει μπρος, καθώς δεν έχουν πείσει ακόμη τους καταναλωτές για την χρησιμότητά τους. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν είναι λίγα τα άρθρα που γράψαμε με αναφορές που μιλούν για πτωτική πορεία στις πωλήσεις.

θα καταφέρει η Apple να πετύχει με το Apple Watch;

Διαβάστε επίσης: Apple Watch: 90% πτώση πωλήσεων από την 1η εβδομάδα
Apple Watch: Η επιτυχία της πρώτης μέρας και η πτωτική πορεία

Apple Watch: H Apple κάνει εκπτώσεις, αλλά γιατί;, Apple Watch: H Apple κάνει εκπτώσεις, αλλά γιατί;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
b16bkostas

Έρευνα έδειξε ότι κανένα smart watch δεν πουλάει Αμερική

VasilisA3

Την αγορά την άνοιξε το Gear S2 το μοναδικό SmartWatch που μπορείς να ελέγξεις από το σπίτι σου μέχρι το αυτοκίνητο σου. Αυτό θα επιβεβαιωθεί και από τα νούμερα των πωλήσεων βεβαία που πιστεύω θα ειναι πολυ καλύτερα από το δυνατό Gear S.

anwnymous

Λογικά το iwatch είναι χειρότερο από προιόντα κέναωσης, μιας και τα τελευταία αποδεδειγμένα η apple θα κατάφερνε να τα πουλήσει.

anwnymous

*κένωσης (Βάλτε ένα edit)

azriel84

Το Apple Watch τον τελευταίο καιρό πούλησε περισσότερο απ’όλους τους άλλους μαζί.

https://www.strategyanalytics.com/strategy-analytics/blogs/devices/wearables/wearables/2015/10/28/apple-watch-captures-74-percent-global-smartwatch-marketshare-in-q3-2015#.VjdGU7fhCM8

Απλά στην παρούσα φάση όλα τα smartwatches δεν έχουν χρησιμότητα. Σε 2-3 χρόνια τα ξαναλέμε.

Mary

Συγνώμη μονο εγω δεν εχω καταλάβει την ύπαρξη των smartwatches? δηλαδή ειναι τόσο δύσκολο σε μερικούς να κοιτάξουν απευθείας στο κινητο τους;

Agnostos13

Η τεχνολογια δεν εχει ωριμασει ακομα για μια τετοιου ειδους συσκευη. Στη δεδομενη στιγμη ενα smartwatch ειναι παντελως αχρηστο και λογικο ειναι να μην πουλαει. Δεν εχω λογο να αλλαξω το ρολοι μου με μια συσκευη που δεν εχει αυτονομια τουλαχιστον μιας εβδομαδας και δεν ειναι και αδιαβροχη. Επισης δεν εχω λογο να αγορασω “smartwatch” που ειναι εξαρτημενο απο ενα smartphone και δεν μπορει να λειτουργησει χωρις αυτο. Πιο πολυ τηλεχειριστηρια καρπου για smartphone ειναι οι συσκευες που λανσαρονται ως smartwatch σημερα και μαλιστα υπερκοστολογημενα!
Δυστυχως η Apple επεσε στη λουμπα του ανταγωνισμου και βιαστηκε να λανσαρει ενα smartphone για να μην χασει το τρενο. Ετσι μας παρουσιασε μια συσκευη που δεν ειναι ολοκληρωμενο προιον (μεγαλο λαθος βαση της πολιτικης της) αλλα περισσοτερο μια beta (να μην πω gamma) εκδοση. Επισης δεν προκειται να αλλαξει κανενας το rolex του με χρυσο τετραγωνο ρολοι. Ρολοι σημαινει κυκλικο σχημα! Το τετραγωνο ισως να ειναι καταληλο για το γυμναστηριο…αλλα μεχρι εκαι…

Gp

Τι να τα κάνουμε τα smartwatch? Δε μας φτάνει ή ακτινοβολία που τρώμε από τα κινητά και θέλουμε κι άλλη;

NZ

Για να μπορείς να κάνεις edit στο post σου φίλε @anwnymous, θα πρέπει λογικά να έχεις και κάποιο account εδώ. Βλέπεις εσύ κάτι τέτοιο πουθενά;
Στο θέμα μας. Μπα! Το μήλο κάνει προσφορές; $50 μόνο; Δηλαδή αν θέλεις να πάρεις το Apple Watch Edition των $15.000, θα πληρώσεις Μ-Ο-Ν-Ο $14.950?
ΓΟΥΑΟΥ!!!!!!

Manolis

ολόκληρα 50 δολάρια έκπτωση;;;; μάλιστα…..

Don mitso mou

“Επισης δεν προκειται να αλλαξει κανενας το rolex του με χρυσο τετραγωνο ρολοι. Ρολοι σημαινει κυκλικο σχημα! Το τετραγωνο ισως να ειναι καταληλο για το γυμναστηριο…αλλα μεχρι εκαι…”

Ακόμη μία εμπεριστατωμένη άποψη. Να σε πληροφορήσω φίλε μου πως τα ρολόγια χειρός ξεκίνησαν τετράγωνα και ορθογώνια, όπως το all time classic Cartier tank ( το ρολόι που εχει αντιγράφει πιο πολύ απο οποιοδήποτε αλλο), που έχω την τύχη να έχω ενα, το οποίο έγινε η βάση όλων των ρολογιών μέχρι τα μεςα του 1970.

Agnostos13

@ Don mitso mou
Δεν το λες και unisex αυτο το cartier…

Don mitso mou

@agnostos13

Τί σχέση εχει τώρα αυτο που λες; Εγω απλά ανέφερα πως αντίθετα με ότι πιστεύεις, τα ρολόγια χειρός ξεκίνησαν σαν τετράγωνα. Αυτο που τώρα θεωρείται δεδομένο ( το κυκλικό σχήμα) ήταν τότε συνυφασμένο με το ρολόι τσέπης.

Dami

@Don mitso mou μπορει να εχεις δικιο,αλλα ενα αντικειμενο δεν κρινεται απο το πως και γιατι δημιουργηθηκε αλλα για τον τροπο που εξελιχτηκε και χρησιμοποιηθηκε στην πορεια.Τρανταχτο παραδειγμα τα παντελονια…ξεκινησε ως αντρικο ενδυμα και εχουμε φτασει τα γυναικεια να εχουν περισσοτερα σχεδια και να ειναι και προτυπα μοδας πλεον.

Agnostos13

@Don mitso mou
Εγω που εχω ρολογια 50ετιας και απο παππου στρογγυλα ειναι παντως…

Chris

Don mitso mou τα ρολόγια ήταν στρογγυλά πολύ πριν από αυτό που ανέφερες και είναι η αρχιτεκτονικη τους που τα κάνει στρογγυλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i