Apple Watch: Το πρώτο unboxing video

To Apple Watch είναι το πρώτο νέο προϊόν που κυκλοφορεί η Apple μετά από χρόνια και θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τέλος του μήνα. Τότε θα δούμε όλα τα σχετικά unboxing, hands-on videos, και τις πρώτες εντυπώσεις.

Με το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το Apple Watch περιμένουμε τελικά να δούμε τι έχει κάνει η Apple, πόσο θα πουλήσει τελικά και αν θα δώσε την ώθηση που περιμένει η αγορά των wearables.

Μέχρι να έρθει επίσημα στην αγορά κυκλοφόρησε το πρώτο unboxing video το οποίο έρχεται από το Hong Kong και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες από το κουτί του Apple Watch το οποίο περιλαμβάνει wall adapter, επαγωγικό φορτιστή, οδηγίες χρήσης και πανάκι για να καθαρίζετε το ρολόι.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Απριλίου 2015 21:39

Σχόλια

  • Ομολογώ το κουτί το περίμενα πιο "εντυπωσιακό", πιο premium, πιο για ακριβό ρολόι βρε παιδί μου, πως το λένε. Αλλωστε η Apple μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι τα "ψειρίζει" όλα ακόμα και τα κουτιά των συσκευών της.

  • Μια στιγμή, hype για το apple watch που ακριβώς; Μόνο η apple νομίζει ότι υπάρχει και κανείς άλλος. Μην τρελαθούμε, τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

  • Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα καταφέρει να πουλήσει...Από την μία η Apple ότι βγάζει πουλάει σαν τρελό και από την άλλη γενικά τα smartwatches δεν πάνε καλά.

  • για ολα τα άλλα δεν εχω γνώμη....... αλλα εμφανισιακά το περίμενα πολυ ποοι όμορφο.........

  • Ότι ομορφότερο έχω δει σε smart watch, είναι το "LG Watch Urbane" .... το μόνο μέχρι στιγμής που με έχει εντυπωσιάσει και "ίσως" να αγόραζα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.