Gear

Apple Watch Series 7: Εξερράγη και έστειλε το χρήστη στο νοσοκομείο

Πολλές φορές έχουμε διαβάσει ιστορίες που λένε ότι τα Apple Watch έχουν σώσει ζωές. Αυτή δεν είναι μια τέτοια ιστορία. Σε αυτή την περίπτωση το Apple Watch Series 7 άρχισε να θερμαίνεται και να βγάζει καπνούς και τελικά εξερράγη, στέλνοντας το χρήστη στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο 9to5Mac, ο άτυχος χρήστης εξήγησε ότι πρώτα ένιωσε ότι το ρολόι γινόταν πιο ζεστό από το συνηθισμένο. Κοιτάζοντας το πίσω μέρος του ρολογιού, παρατήρησε ότι το πίσω μέρος είχε ραγίσει και η οθόνη έδειχνε μια προειδοποίηση ότι η θερμοκρασία του ρολογιού ήταν πολύ υψηλή και ότι θα έπρεπε να κλείσει για να κρυώσει. Έτσι, κάλεσε την υποστήριξη της Apple και τελικά ένας διευθυντής ξεκίνησε έρευνα.

Ο διευθυντής είπε στον χρήστη να μην ακουμπήσει το smartwatch μέχρι να λάβει ενημέρωση από την Apple. To επόμενο πρωί, όμως, η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Το ρολόι είχε υπερθερμανθεί σε τέτοιο σημείο που είχε ραγίσει η οθόνη. Ο χρήστης το σήκωσε στα χέρια του για να το φωτογραφίσει και να στείλει τα αποδεικτικά στοιχεία στην Apple, όταν το ρολόι άρχισε να βγάζει ήχους που προμήνυαν κάτι κακό. Έτσι, προσπάθησε να το πετάξει από το παράθυρο όταν η συσκευή εξερράγη αφήνοντας σημάδια εγκαυμάτων στον καναπέ του.

Ανήσυχος για δηλητηρίαση από μόλυβδο πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου. Βέβαια, το Apple Watch δεν έχει ποσότητες μολύβδου που μπορούν να δηλητηριάσουν. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ο χρήστης επικοινώνησε ξανά με την Apple και του είπαν ότι το πρόβλημά του ήταν “υψηλής προτεραιότητας” και ότι θα είχε νέα τη Δευτέρα. Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει κάποια ενημέρωση.

Αξίζει να πούμε πως η Apple πρότεινε να πάρει το ρολόι έτσι ώστε να μπορέσει να εξεταστεί στα εργαστήριά της. Όμως ήθελε ο πελάτης της να υπογράψει ένα έγγραφο εχεμύθειας που απαιτούσε να σιωπήσει για το περιστατικό. Εκείνος αρνήθηκε και αντί γι’ αυτό μίλησε στο 9to5Mac για το τι συνέβη.

Υπάρχει σχετικό βίντεο στο Youtube αλλά για να το δείτε πρέπει να επιβεβαιώσετε την ηλικία σας.

Επεξεργάστηκε την 6 Οκτωβρίου 2022 10:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.