Gear

Apple Watch Series 8: Render που διέρρευσε δεν αποκαλύπτει καμία αναθεώρηση του σχεδιασμού

Μπορεί το Apple Watch Series 8 να μην έρχεται πριν από τον επόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο οι πληροφορίες γύρω από αυτό έχουν ήδη αρχίσει να διαχέονται στο διαδίκτυο. Τον περασμένο μήνα ακούσαμε ότι το Watch Series 8 θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη και τώρα, εξετάζουμε την απόδοση CAD του που αποκαλύπτει τη σχεδίασή του.

Το render έχει δημιουργηθεί με βάση τις εικόνες και τα αρχεία CAD που έλαβε η πηγή από άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα και αποκαλύπτει ότι το Watch Series 8 δεν θα συνοδεύεται από αναθεώρηση σχεδίασης όπως περιμέναμε.

Ουσιαστικά, η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή που βλέπουμε είναι ότι το Watch Series 8 έχει ένα ζευγάρι γρίλιες ηχείων αντί για μία. Να πούμε ότι το χρώμα που χρησιμοποιείται στο render δεν αποτελεί μέρος της διαρροής, όμως η πηγή ισχυρίζεται ότι έχει δει το Watch Series 8 σε ανοιχτή πράσινη απόχρωση, που θυμίζει το iPad Air.

Αν και η εικόνα του νέου smartwatch δείχνει πως δεν αλλάζουν πολλά στο σχέδιο, οι φήμες λένε ότι η Apple θα το αντισταθμίσει εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά.

Επειδή υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι την κυκλοφορία του, μένει να δούμε αν η Apple θα μας επιφυλάξει κάποια έκπληξη στην εκδήλωση, όπως συνέβη με το Watch Series 7.

Επεξεργάστηκε την 21 Νοεμβρίου 2021 14:22

Σχόλια

  • Aδιαφορο πραγματικα αν θα αλλαξει ο σχεδιασμος ή οχι, τον μετρητη γλυκοζης περιμενει παρα πολυς κοσμος για το ποτε θα ενσωματωθει(και θα αδειοδοτηθεί)στο apple watch.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.