Η Huawei ετοιμάζει κονσόλα gaming;

, Η Huawei ετοιμάζει κονσόλα gaming;

Η Huawei φαίνεται πως εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη της δική της κονσόλας gaming κονσόλα αλλά και σε φορητούς υπολογιστές με κατεύθυνση το gaming. Οι πληροφορίες αναρτήθηκαν στο Weibo, τη δημοφιλή κινεζική ιστοσελίδα social media και προέρχονται από έναν αναλυτή τεχνολογίας που παρακολουθεί την αγορά. Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και δεν έχει υπάρξει μέχρι και αυτή τη στιγμή επίσημη τοποθέτηση της Huawei.

Ακόμη δε γνωρίζουμε τίποτα για τις προδιαγραφές της επερχόμενης gaming κονσόλας ή των φορητών υπόλογιστών. Εδώ και δυο χρόνια είναι μια δύσκολη περίοδος για τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα, καθώς τα smartphone του δεν μπορούν να εγκαταστήσουν την άδεια χρήσης των εφαρμογών Google. Αργότερα η εταιρεία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το brand Honor, αφού οι ΗΠΑ απέκοψαν την Huawei από την αλυσίδα παραγωγής των chip.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη κάνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την gaming κονσόλα ή τα νέα notebooks. Ούτε γνωρίζουμε σε ποια πλατφόρμα θα βασιστεί, ποια αποκλειστικά παιχνίδια θα έχει η συσκευή, πώς θα ανταγωνιστεί τις άλλες κονσόλες και ποιά θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Πως σας ακούγεται η ιδέα; Πιστεύετε ότι θα έχει επιτυχία ένα τέτοιο λανσάρισμα εκτός Κίνας;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Δυσκολα να λανσαριστει απο την αρχη εκτος Κινας αν και ενας επιπλεον ανταγωνιστης μονο κερδος θα ειναι για τους καταναλωτες….

Dinos

Εύχομαι για την εταιρεία Huawei τα καλύτερα γιατί προσπαθεί να μας δείχνει πάντα το καλύτερο με όμορφο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.