Asus Vivobook 13: Ένας ανταγωνιστής του Surface Go 3

, Asus Vivobook 13: Ένας ανταγωνιστής του Surface Go 3

Το Asus Vivobook 13 Slate είναι μία συσκευή 2 σε 1 με ευέλικτο και compact χαρακτήρα στην κατηγορία του Microsoft Surface Go 3. H πρόταση της Asus έχει τεχνολογία OLED στην οθόνη και αποσπώμενο πληκτρολόγιο, ενώ υποστηρίζει και τη χρήση γραφίδας.

Ο ευέλικτος χαρακτήρας είναι το βασικό ατού του Asus Vivobook 13 Slate, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί με αξιώσεις τη σειρά Microsoft Surface Go 3. Και σε αυτή την περίπτωση το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 11, με την OLED οθόνη να έχει διαγώνιο 13.3 ιντσών. To Αsus Vivobook υποστηρίζει τη χρήση ενός stylus, ενώ έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο και ένα ειδικό stand που παίζει τον ρόλο του καλύμματος της οθόνης για άνετη τοποθέτηση σε διάφορες επιφάνειες.

, Asus Vivobook 13: Ένας ανταγωνιστής του Surface Go 3

Η ανάλυση της οθόνης του είναι Full HD, ενώ διαθέτει τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos. Υπάρχουν αρκετές επιλογές συνδεσιμότητας, με δύο θύρες USB Type C, βύσμα για ακουστικά και υποδοχή καρτών microSD. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί έναν επεξεργαστή Intel Pentium Silver N6000 με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 3.3GHz, με μνήμη RAM 8GB, ενώ η εσωτερική μνήμη είναι είτε 128 GB eMMC, είτε 256 GB PCIe SSD.

, Asus Vivobook 13: Ένας ανταγωνιστής του Surface Go 3

Η ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ θα είναι τα 600 δολάρια.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aλεξ

χαιρομαι που βρηκα αυτο το αρθρο για τη συσκευή , έψαχνα και εβρισκα μονο σε ξενα σαιτ , πολυ καλη η προταση της ασους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.