Gear

Barsys Smart Coaster: Έξυπνος δίσκος για εύκολη παρασκευή κοκτέιλ

Η παρασκευή ενός κοκτέιλ απαιτεί γνώσεις, δεξιότητα και ακρίβεια. Πρόκειται για μία εργασία που δεν μπορεί να ολοκληρώσει ο καθένας, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι μπάρμαν. Βέβαια, για όσους απολαμβάνουν το ποτό τουw από την άνεση του καναπέ υπάρχει πλέον ο έξυπνος δίσκος Barsys Smart Coaster.

Ο έξυπνος δίσκος Barsys Smart Coaster

Η συσκευή Barsys Smart Coaster είναι ένας μικρός δίσκος που συνδέεται με την εφαρμογή Barsys, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Για τη δημιουργία ενός ποτού αρκεί η τοποθέτηση ενός ποτηριού πάνω στον δίσκο. Έπειτα, ο χρήστης επιλέγει το κοκτέιλ μέσα από την εφαρμογή η οποία του εμφανίζει όλα τα συστατικά που θα χρειαστεί.

Στη συνέχεια, ο Smart Coaster αλλάζει χρώμα και περιμένει μέχρι ο χρήστης να ξεκινήσει να βάζει το πρώτο ποτό. Όταν έχει προστεθεί στο ποτήρι η ποσότητα που πρέπει, ο έξυπνος δίσκος αλλάζει και πάλι χρώμα για να ενημερώσει τον επίδοξο μπάρμαν ότι πρέπει να σταματήσει. Η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να μπουν όλα τα συστατικά στο ποτήρι.

Η Barsys θέλει να κάνει τη δημιουργία ενός κοκτέιλ τόσο εύκολη όσο το να παίρνει κανείς μια μπύρα από το ψυγείο ή να βάζει ένα ποτήρι κρασί. Όπως δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Akshet Tewari, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσα υπέροχα κοκτέιλ μπορούν να φτιάξουν από λίγα απλά συστατικά. Έτσι η εταιρεία του δημιουργεί προϊόντα που κάνουν την παρασκευή ενός κοκτέιλ ιδιαίτερα εύκολη.

Τιμή

Οι αποστολές του Barsys Smart Coaster στους πελάτες της εταιρείας θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο. Η Barsys θα πουλάει τον έξυπνο δίσκο για 149 δολάρια Αμερικής. Σίγουρα αποτελεί μία πολύ πιο προσιτή επιλογή από τη ρομποτική μηχανή παρασκευής κοκτέιλ της εταιρείας η οποία τιμολογείται στα 979 δολάρια Αμερικής.

Οι προπαραγγαλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι παραγγείλουν από τώρα τον δικό τους Smart Coaster θα τον πάρουν μόνο 95 δολάρια Αμερικής και μαζί με αυτόν θα λάβουν δωρεάν ένα Ηλεκτρομαγνητικό Μίξερ της Barsys αξίας 50 δολαρίων Αμερικής, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν μαζί με τον έξυπνο δίσκο για να ανακατεύει αυτόματα τα κοκτέιλ που δημιουργούν.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Νοεμβρίου 2019 16:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.