Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ.

Η Beats πέρασε στην ιδιοκτησία της Apple το 2014, η οποία έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνοντας 3 δισ. δολάρια για να την αποκτήσει. Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο Bluetooth ηχείο υπό την δική της ομπρέλα, το Beats Pill+. Έχει τιμή 229 δολάρια, θα κυκλοφορήσει Νοέμβριο και αντικαθιστά το Beats Pill.

Είναι πιο μεγάλο από τον προκάτοχό του, αλλά πιο μικρό από το Pill XL, το οποίο σταμάτησε να κυκλοφορεί η Apple τον Ιούνιο και προχώρησε σε ανάκληση κομματιών λόγω της υπερθέρμανσης των μπαταριών.

Σε θέμα design κινείται σε γνώριμα μονοπάτια, αλλά έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Τα power button και volume controls έχουν μετακινηθεί από πίσω στην πάνω πλευρά για καλύτερη πρόσβαση. Το ηχείο έχει γίνει λίγο πιο flat για να είναι πιο σταθερό.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει γίνει στην συνδεσιμότητα, όπου το connector έχει δώσει την θέση του σε charging input, αντί για standard microUSB χρησιμοποιεί το Lightning port της Apple. H Apple στέλνει το δικό της μήνυμα λέγοντας ότι το Beats Pill+ είναι δικό της προϊόν. Επίσης, το Beats Pill+ έχει 3.5mm υποδοχή για ακουστικά και full-sized USB θύρα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φορτίζετε άλλες συσκευές από το ηχείο.

Το Beats Pill+ δίνει 12 ώρες συνεχόμενου playback, σημαντική βελτίωση από τις 7 ώρες του προκατόχου του.

Η Beats ανακοίνωσε επίσης το Beats Pill+ app, που σας επιτρέπει να χειρίζεστε το ηχείο μέσα από iOS και Android συσκευές. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι ότι το νέο app επιτρέπει να συνδέσετε δυο κινητά στο ηχείο και να ελέγχεται από πολλαπλούς χρήστες.

Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ., Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ.

Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ., Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ.

Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ., Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ.

Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ., Beats Pill+: Το πρώτο υπό την ομπρέλα της Αpple στα 229 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Και 3.5mm jack και bluetooth! Μιλάμε για τεχνολογία όχι αστεία , και πολύ οικονομικό για τόσο εξελιγμένο , τρέχω να το παραγγείλω μην χάσω το κελεπούρι.

chris

@Γιωργο
το ακουσες ρε φιλε?
το πηρες σπιτι σου και το ακουσες και ειδες οτι ειναι μουφα?
αν δεν ειχε 3.5mm jack και bluetooth παλι δεν θα εκραζες?
τι εξελιξη δηλαδη περιμενες και κανεις λες και μας επιασαν κοιροιδα?
οτι να ναι

Themazerunner

Eχει ιδεα η beats(και αυτη που την αγορασε) τι μπορει να αγορασει κανεις με 230 ευρω;Μπααα…
Εχουν λαλησει ολοι μου φαινεται…παλι καλα που εχει και bluetooth και jack…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.