Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

, Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

Οι περισσότεροι κατασκευαστές το 2019 έχουν εγκαταλείψει την θύρα 3.5mm headphone jack από τα smartphone η οποία χρησιμοποιείται από τα ακουστικά για την αναπαραγωγή ήχου. Στην ζωή μας σιγά-σιγά έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν τα ακουστικά Bluetooth True Wireless τα οποία συνδέονται με τα smartphone μέσω Bluetooth όπως προδίδει και το όνομα τους.

Black Friday 2019

Η Black Friday 2019 έρχεται στην Ελλάδα με προσφορές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αποτελεί μέρος μιας σειράς οδηγών αγοράς που θα δημοσιεύουμε κάθε μέρα εδώ στο Techblog με προϊόντα τεχνολογίας που αξίζει να έχετε στο μυαλό σας.

Apple AirPods (2019)

, Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

Τα Apple AirPods (2019) είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ακουστικά στην κατηγορία Bluetooth True Wireless. Τα ακουστικά ενσωματώνουν το H1 chip της Apple, έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα AirPods πρώτης γενιάς και προσφέρουν έως και 5 ώρες αυτονομία. Η θήκη των ακουστικών προσφέρει έως 24 ώρες επιπλέον μπαταρία στα ακουστικά και ασύρματη φόρτιση. Τέλος, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί και από την ψηφιακή βοηθό Siri, η οποία θα του δώσει γρήγορα και άμεσα απαντήσεις στις ερωτήσεις του.

Xiaomi Mi AirDots Pro

, Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

Η Xiaomi έφερε στην αρχή του έτους και αυτή τις δικές της προτάσεις. Μία από αυτές είναι τα Mi AirDots Pro. Σημαντικό χαρακτηριστικών των ακουστικών της Xiaomi είναι η λειτουργία ακύρωσης θορύβου καθώς και η αντοχή τους στο νερό. Με το άγγιγμα των ακουστικών μπορείτε να απαντήσετε σε μία κλήση, να ενεργοποιήσετε την μουσική ή τον ψηφιακό βοηθό. Όσον αφορά την μπαταρία τώρα, τα ίδια τα ακουστικά προσφέρουν έως και 3 ώρες μπαταρία ωστόσο η ενεργοποίηση της ακύρωσης θορύβου μειώνει την μπαταρία, ενώ η θήκη φορτίζει με USB-C και προσφέρει επιπλέον 10 ώρες μπαταρίας στα ακουστικά.

Samsung Galaxy Buds

, Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

Προχωρώντας στην λίστα συναντάμε τα Galaxy Buds της Samsung. Τα ακουστικά αυτά διαφέρουν όσον αφορά τον σχεδιασμό με τα προηγούμενα δύο. Σε αυτήν την περίπτωση τα ακουστικά έχουν αυτονομία 6 ώρες ενώ η θήκη τους προσφέρει επιπλέον 7 ώρες μπαταρία. Όσον αφορά την θήκη φορτίζει τόσο με χρήση του USB-C αλλά υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση και μπορεί να επωφεληθεί από το Wireless PowerShare των Galaxy S10.

JBL Reflect Flow

, Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

Τα Reflect Flow της JBL είναι ένα πιο αθλητικό ζευγάρι ακουστικών και ο σχεδιασμός τους μοιάζει με τα Galaxy Buds. Η JBL έχει προσαρμόσει σε κάθε ακουστικό ξεχωριστά ένα “αυτάκι” σιλικόνης το οποίο θα τα κρατήσει στην θέση τους ακόμη και κατά την διάρκεια έντονης άσκησης. Φυσικά, αφού απευθύνονται σε όσους γυμνάζονται τα ακουστικά έχουν αντοχή στο νερό. Τα ίδια τα ακουστικά προσφέρουν έως και 10 ώρες μπαταρία ενώ η θήκη που προσφέρει επιπλέον 20 ώρες μπαταρίας θα φροντίσει για την γρήγορη φόρτιση τους. Επιπλέον, κάθε ακουστικό έχει από ένα κλικ μέσω των οποίων μπορείτε να ελέγξετε την μουσική σας, να αποδεχθείτε και να κλείσετε μία κλήση.

Creative Outlier Gold

, Black Friday 2019: 5 ασύρματα ακουστικά Bluetooth True Wireless

Τα Outlier Gold της Creative τα είχαμε παρουσιάσει στο Techblog. Ο σχεδιασμός τους δεν θυμίζει τίποτα παρόμοιο και η θήκη τους είναι ελαφρώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συναντήσει έως σήμερα. Τα True Wireless ακουστικά της Creative είναι αδιάβροχα και προσφέρουν 14 ώρες μπαταρία με την θήκη (USB Type-C) που τα φορτίζει να προσφέρει επιπλέον 39 ώρες μπαταρίας. Είναι συμβατά τόσο με τον Google Assistant όσο και με τη Siri επιτρέποντας να εκτελούμε φωνητικές εντολές.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Αυτοί που ενδιαφέρονται για αυτά τα ασύρματα ακουστικά δεν περιμένουν το Black Friday για να τα πάρουν γιατί δεν έχουν την οικονομική ανάγκη να το περιμένουν για να γλυτώσουν 20€, είναι σαν να διαβάζουμε άρθρο 5 Porsche για να αγοράσεις με μειωμένο τέλος ταξινόμησης. (υγ. το Black Friday στην Ελλάδα είναι γελοίο από πλευράς εκπτώσεων και δεν αξίζει καν την αναμονή)

Κώστας Βλαχάκης

Σχόλιο ελληνικής κουλτούρας.

Greg

Creative Outlier Gold 129€, JBL Reflect Flow 149€, Samsung Galaxy Buds 149.90€, Apple AirPods (2019) 199€.
Κ’ Βλαχάκη εμάς δεν μας τα στέλνουν δώρο οι εισαγωγείς προκειμένου να τα δείξουμε στο Youtube, εμείς πρέπει να τα αγοράσουμε, έχει μεγάλη διαφορά, ειδικά όταν οι Έλληνες εργαζόμαστε για 400€-600€ και τα ακουστικά κοστίζουν τα μισά από όσα βγάζουμε λυπάμαι αλλά μας φαίνονται ακριβά.

Κώστας Βλαχάκης

Greg, Δεν με καταλαβες. Την γκρίνια που βγάζει το σχολιο σχολιασα από την μεριά μου, δεν μίλησα για τιμές και χρήματα.

Έχει καθίσει ένας άνθρωπος, ο συντάκτης μας, να ετοιμάσει ένα αφιέρωμα σε ασύρματα Bluetooth ακουστικά εσύ λες γιατί γράψαμε το άρθρο;

Greg

Δεν έβγαλα γκρίνια και δεν με ενόχλησε το άρθρο, τις επικεφαλίδες που βάζετε να προσέχετε, από αυτούς που αγοράζουν ακουστικά των 200€ κανείς δεν έχει ανάγκη τα -20€ λόγο Black Friday. Αν δεν βάζατε ως λόγο αγοράς των άνωθεν ακουστικών το Black Friday μέσα μια χαρά άρθρο θα ήταν.

Κώστας Βλαχάκης

Διαφωνώ man. Αλλα ο καθένας έχει την άποψη του. Πάντως γράφουμε κάθε μέρα πάνω από 10 άρθρα και αυτό το κάνουμε καθε μέρα εδώ και 12.5 χρονια, μην δίνεις τόση σημασία σε ενα που δεν βρήκες ενδιαφέρον.

Vendetta

Θέλω να αγοράσω μία υπηρεσία vpn η οποια κοστίζει 130 ευρω. Είδα ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία σε blackfriday πέρυσι κόστιζε 114ευρώ. Την χρειάζομαι άμεσα? Όχι. Γιατί να μην περιμένω 3 βδομάδες για να κερδίσω 16 ευρώ?
Επίσης, δεν θεωρείς ότι ακυρώνεις τα λεγόμενά σου με αυτό το σχόλιο? Εάν δεν προσπαθήσει ο Έλληνας που έχει μισθό 400-600ευρώ να κόψει 20ευρώ ποιος θα το κάνει?
Νομίζω ότι ο στόχος του συγκεκριμένου άρθρου είναι ο εξής: είσαι πλούσιος ή φτωχός αλλά έχεις αποφασίσει να δαπανήσεις τα χρήματά σου για να αγοράσεις ένα από τα ακουστικά? Σε ενημερώνω ότι αν δεν τα χρειάζεσαι άμεσα μπορείς να περιμένεις και να γλιτώσεις χρήματα την Black Friday.

Αλεξ

Πες τα ρε φίλε

Nick

Για τα ασύρματα ακουστικά της Tranya έχει κανείς γνώμη και άποψη μήπως; Έχω παραγγείλει μέσω ίντερνετ κάνα δυο εβδομάδες τώρα ένα ζευγάρι με έκπτωση 50% που είχα μέσα από μια εφαρμογή που σε ανταμοιβει με εκπτωτικά κουπόνια όσο περισσότερο περπατάς, αρκεί φυσικά να έχεις το κινητό πάνω σου για να εντοπίζει τα βήματα.

Χρηστος

Δυστυχώς δεν εχω άποψη για τα ακουστικά! Για πες όμως ποια είναι η εφαρμογή γιατί ακούγεται ενδιαφέρουσα! Μπας και περπατήσουμε λίγο παραπάνω!

Nick

Sweatcoin λέγεται η εφαρμογή.

Koatas75

Οι εκπτώσεις Black Friday στην Ελλάδα είναι συνήθως γελοίες, όπως και στην προκειμένη περίπτωση με τα ακουστικά Bluetooth. Αντί να μιλάμε για μειώσεις της τάξης του 40-50%, μιλάμε απλά για μια έκπτωση της πλάκας των 20-30 ευρώ, κύριοι αυτό δεν είναι Black Friday, είναι κοροϊδΐα. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε τι είναι Black Friday στο εξωτερικό και ιδίως στην Αμερική, σταματήστε να μας δουλεύετε και απλά πέστε ότι δεν συμμετέχετε στο Black Friday και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι μια κάποια μικρή έκπτωση στις τιμές, ειδικά στα Bluetooth ακουστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.