Black Friday 2019: Αποκτήστε τα ηχεία της Soundcast σε BF τιμή

, Black Friday 2019: Αποκτήστε τα ηχεία της Soundcast σε BF τιμή

Η Black Friday 2019 έχει ξεκινήσει και αν ψάχνετε για τον καλύτερο και ποιο ποιοτικό ήχο σε ασύρματα ηχεία Bluetooth είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα από τα μοντέλα της Soundcast, σε “BF” τιμή.

Η ποιότητα ήχου που προσφέρουν τα ασύρματα ηχεία της Soundcast με την τεχνολογία Qualcomm aptX HD, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες που θέλουν καθαρή και ζωντανή μουσική χωρίς παραμορφώσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Τα στοιχεία που κάνουν τα ηχεία της Soundcast να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός all-in one που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers, πλήκτρα ελέγχου και επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία δίνει μεγάλη αυτονομία και πολλές ώρες μουσικής διασκέδασης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός.

Η εταιρεία Soundcast με έδρα την Αμερική σχεδιάζει φορητά αυτοτροφοδοτούμενα ασύρματα ηχεία Bluetooth τα οποία είναι ανθεκτικά στις σκληρές συνθήκες ικανά να συναγωνιστούν τον ήχο των οπτικοακουστικών συστημάτων εσωτερικού χώρου μιας και διαθέτουν την τεχνολογία Qualcomm aptX HD για ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας.

, Black Friday 2019: Αποκτήστε τα ηχεία της Soundcast σε BF τιμή

Soundcast VG1

Τιμή Black Friday: 119 ευρώ

Soundcast VG3

Τιμή Black Friday: 239 ευρώ

Soundcast VG5

Τιμή Black Friday: 359 ευρώ

Soundcast VG7

Τιμή Black Friday: 669 ευρώ

Soundcast VG7se

Τιμή Black Friday: 1049 ευρώ

Soundcast VGtx

Τιμή Black Friday: 71 ευρώ

Τα ασύρματα ηχεία Bluetooth της Soundcast θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και στο ίντερνετ.
Οι τιμές ισχύουν από 29/11/2019 έως 6/12/2019

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Η Soundcast είναι από τις καλύτερες εταιρείες ασύρματων ηχείων Bluetooth και προσφέρει μία γκάμα επιλογών που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Gear Hands-on Soundcast Ηχεία Bluetooth

Soundcast VG5 ελληνικό hands-on review

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ασύρματο ηχείο Bluetooth Soundcast VG5 με 2 ηχεία 3″ για ήχο 360 και woofer 6″ κάθετα τοποθετημένο και υψηλής ευκρίνειας με aptX-HD και AAC αποκωδικοποιητές.

Business Black Friday 2019 featured

Black Friday 2019: Ρεκόρ $7.4 δισ. στις online πωλήσεις στην Αμερική

Την Black Friday 2019 σημειώθηκαν πωλήσεις που αγγίζουν τα $7.4 δις εκ των οποίων τα $2.9 δις αναφέρονται σε smartphone.

Smartphones Android apps Black Friday 2019 Δωρεάν paid Android εφαρμογές και παιχνίδια

Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Όλη την εβδομάδα της Black Friday σας ενημερώνουμε κάθε μέρα για όλες τις paid Android εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν για download.